Site pictogram 36.nl

$ 6000 Bitcoin koers lijkt nog even buiten bereik

Ineens schoot de Bitcoin koers vorige week hard omhoog. Het oude record van $ 5000 werd binnen een paar uur verbroken. Al snel werd het tweede record van $ 5500 verbroken. Er was een nieuwe rally gaande en beleggers waren al benieuwd of de $ 6000 binnenkort aangetikt ging worden. Helaas voor de meeste beleggers lijkt de $ 6000 toch nog een stukje buiten zicht. De rally lijkt tot z’n einde te lopen nu de $ 6000 nog niet gehaald is.

Beleggers zagen het weekend optimistisch tegemoet. Het is algemeen bekend dat de Bitcoin koers vooral in het weekend hard stijgt. De meeste beleggers nemen in het weekend de tijd om nieuwe munten te kopen. De verwachting was dat in het weekend mogelijk de $ 6000 verbroken zou worden. Maar helaas lijkt de munt de $ 5700 niet echt voorbij te komen.

Ondanks dat de $ 6000 op dit moment niet gehaald lijkt te worden is het toch nog een prima maand voor de Bitcoin. De koers begon slecht aan het begin van de maand. Er werden nog steeds verliezen gemaakt door het nieuws uit China. Maar al snel krabbelde de munt weer omhoog en ineens werden er vorige week weer records verbroken. De afgelopen week wist de munt een winst van 19% te maken. De afgelopen 30 dagen kwam de winst totaal op 52% te staan. Helemaal na de mega dip op 29 september toen de munt op $ 2900 stond.

Bitcoin koers kwam dit weekend even dichtbij de $ 6000

Ondanks dat we nog niet kunnen melden dat de Bitcoin koers boven de $ 6000 zit kwam de munt wel dichtbij. De eerste psychologische heuvel van $ 5000 werd vorige week genomen. Dit weekend kwam de munt heel even op $ 2800 te staan. Al snel zakten de koers daarna weg naar $ 5697 op dit moment van schrijven. De $ 6000 lijkt op dit moment verder weg dan dichtbij te zijn.

Volgens analisten is het een gezonde ontwikkeling dat de Bitcoin koers even wegzakt. Een correctie is heel gewoon vooral als de munt zo enorm veel in waarde is gestegen. De prijsanalyses tonen ook aan dat de koers even adem aan het halen is na de rally van de afgelopen week.

Prijsanalyses op het korte termijn tonen aan dat de Bitcoin koers even kan wegzakken naar $ 5455 als gevolg van de correctie. Gisteren stond de koers ook al even op de $ 5455 om daarna weer terug om hoog te stijgen.

Wat zijn de analyses voor de komende dagen?

De analyses voor de komende dagen zijn eigenlijk vrij onzeker. De cryptomunt kan nog verder correcties verwachten waardoor de koers kan dalen naar $ 5100 tot $ 5000. Mocht dit gebeuren dan zal dit van tijdelijke aard zijn. Maar aan de andere kant kan de Bitcoin koers ook weer omhoog schieten. Voorzichtigheid de komende dagen is vereist. De koers kan dalen of naar $ 5767 stijgen. Er is dus op dit moment volop onzekerheid over de toekomst van de munt. Vooral op de korte termijn kan er een hoop gebeuren.

Mobiele versie afsluiten