Site pictogram 36.nl

Ashton Kutcher geeft stichting Ellen DeGeneres $ 4 miljoen Ripple cadeau

De Amerikaanse acteur Ashton Kutcher heeft vandaag Ellen DeGeneres verrast voor haar verjaardag. Tijdens de talkshow liet hij weten dat hij samenwerkt met Ripple. Het bedrijf is gevestigd in San Fransisco en schijnt warme banden te hebben met Ashton Kutcher. Als verlaat verjaardagscadeau besluit Kutcher om de natuurstichting van Ellen DeGeneres $ 4 miljoen aan Ripple cadeau te geven.

Het bedrag wordt niet in dollars uitgekeerd maar echt in Ripple munten heeft Ashton Kutcher laten weten. Hij doet de donatie in samenwerking met Ripple. Het gaat dus niet alleen om geld uit z’n eigen zak. Hij kwam met het idee na een speciale meeting met Ripple waarbij het ging over geld investeren in goede doelen. Ripple heeft de laatste maanden al vaker goede doelen gepromoot en investeert dus nu in de stichting van Ellen DeGeneres.

Ripple vindt het belangrijk om betrokken te zijn met de wereld

Namens Ashton Kutcher laten de oprichters van Ripple weten dat ze graag een verandering willen aanbrengen in de wereld. Ze vinden duurzaam ondernemen belangrijk en ze willen betrokken zijn bij de wereld waar ze in leven. Door een deel van het platform weg te geven aan goede doelen hopen ze hun steentje bij te dragen aan de wereld.

Tijdens het gesprek promoten Ashton Kutcher uiteraard ook het gebruik van Ripple. Hij liet zien hoe hij de transactie vanaf z’n smartphone rechtstreeks in de uitzending uitvoerden. Via een speciale app van Sound Ventures kon hij het bedrag eenvoudig overboeken naar de stichting van Ellen DeGeneres. Hij laat weten dat normaal gesproken mensen met een grote cheque komen om geld te doneren. Maar nu kan het met één druk op de knop echt op de rekening van de stichting staan. Dit is het grote voordeel van Ripple laat Ashton Kutcher weten.

De afgelopen maanden heeft Ripple al tientallen miljoenen dollars geïnvesteerd in goede doelen. Recent nog was het bedrijf te gast in de Late Show met Stephen Colbert. In de show werd bekend dat Ripple $ 29 miljoen aan Ripple munten doneerden aan een project van 35.000 scholen in Amerika om de educatie te verbeteren. Het was toen de grootste donatie die de organisatie ooit had ontvangen.

Mobiele versie afsluiten