Site pictogram 36.nl

Binance is op zoek naar 20 grote partners voor fonds van $ 1 miljard

Binance is nog altijd de grootste crypto exchange site ter wereld qua volume. Het bedrijf heeft vandaag bekend gemaakt uit te gaan breiden. Ze zijn van plan om een investeringsfonds op te richten van $ 1 miljard. Voor de investering willen ze gebruik maken van hun eigen BNB tokens. Vervolgens wordt de exchange opgericht via hun spin-off site Binance Labs.

Binance kwam in april nog in het nieuws omdat het bedrijf verhuist is naar Malta. Na de verhuizing zijn ze direct begonnen met de ondersteuning van vier blockchain projecten. Daarnaast hebben ze een financieringsronde opgezet voor $ 30 miljoen in april. Hiermee wilde ze de munt MobileCoin financieren. De investeringen die gedaan worden op dit moment zouden vooral voor de lange termijn zijn laat een woordvoerder weten.

Binance is op zoek naar partners met een groot vermogen

Op dit moment zou Binance op zoek zijn naar twintig grote partners. Als je in aanmerking wilt komen om partner te worden van het nieuwe project van Binance dan moet je minimaal $ 100 miljoen onder willen brengen bij het platform van Binance.

Binance laat weten dat het project op dit moment echt in de beginfase zit. Ze willen gaan investeren in tokens en een nieuwe financiële service bieden aan klanten. Hierbij zou vooral de nadruk liggen op de connectie tussen gamen en cryptomunten. Volgens Binance zou hier een grote connectie tussen zijn.

Het nieuws van Binance volgt een week nadat de Japanse ontwikkelaar Gumi bekend gemaakt heeft met z’n eigen Blockchain investeringsfund te komen. De ontwikkelaar is van plan om $ 30 miljoen in nieuwe investeringsprojecten te stoppen. Het geld wordt vooral geïnvesteerd in internationale projecten. Het investeringsfonds gaat draaien onder de naam Gumi Cryptos. Op dit moment zouden er al vier investeerders zich gemeld hebben bij dit project.

Mobiele versie afsluiten