Site pictogram 36.nl

Binance is weer online en geeft klanten 70% korting

Een populair bitcoin platform genaamd Binance lag er ruim 30 uur uit. Het platform zou een update ondergaan en een uur uit de lucht gaan. Doordat dit ineens uit het niets gebeurde en de site lang dicht bleef kwamen er al snel geruchten. Veel gebruikers waren bang dat de site gehackt was.

Vandaag laat Binance weten dat er geen sprake is van een hack. Na de update had het systeem technische problemen. Hierdoor was het onveilig voor beleggers om te handelen. Maar vandaag is het platform weer actief en kan er weer gehandeld worden via Binance. Om gebruikers tegemoet te komen geven ze twee weken lang 70% korting op de transactiekosten bij het kopen van cryptomunten.

Binance bestaat eigenlijk pas zes maanden, maar heeft al snel aan populariteit gewonnen. Het is een populaire website voor beleggers om cryptomunten te kopen. CEO van het bedrijf Changpeng Zhao is er ook niet bepaalt arm van geworden. Hij werd deze week genoemd in de Forbes lijst met de rijkste mensen op aarde door cryptomunten.

Binance behoort tot de grootste tradingplatforms ter wereld

In januari 2018 was Binance de grootste website om te handelen in cryptomunten ter wereld. Per uur kwamen er op een gegeven moment zelfs 240.000 nieuwe beleggers bij. Door het grote aantal beleggers vertraagde het systeem. Door de upgrade zal het systeem nieuwe beleggers beter van dienst kunnen zijn en zullen transacties sneller verholpen worden.

Zhao heeft laten weten dat ondanks de technische problemen tijdens de update de tegoeden en accounts nooit in gevaar is geweest. In een nieuwe update laat hij weten dat het upgraden van het systeem niet vanzelf ging door een DDoS aanval. Dit was de oorzaak waarom de site zo lang offline was.

Mobiele versie afsluiten