Site pictogram 36.nl

Bitcoin Cash beleggers neemt met 38% toe

Ondanks dat Bitcoin Cash vandaag nog een verlies wist te noteren neemt de interesse in de munt weer toe. Nu de Bitcoin het weer goed begint te doen is er ook automatisch weer interesse in Bitcoin Cash. Mogelijk heeft ook de mislukte release van LitePay invloed op beleggers die toch weer hoop zien voor Bitcoin Cash. De munt zou volgens de makers van Litecoin vernietigd worden door hun eigen koers. Maar dit blijken tot nu toe vooral grote woorden te zijn nu de release voor onbekende tijd is uitgesteld.

Bitcoin Cash daalde vanmiddag tot $ 1228 en stond duidelijk in de min. Maar op dit moment van schrijven klimt de munt al uit het dal en noteert het een winst van 0,23% over 24 uur. De munt staat weer op $ 1243 dit is hoger dan 24 uur geleden. De onverwachte stijging is niet heel vreemd. Vooral niet omdat het aantal beleggers in de munt ineens met 38% is toegenomen. Een toename in beleggers betekent meestal ook dat de waarde gaat stijgen. Het zou kunnen dat de koers een rally gaat inzetten na de mislukte release van LitePay.

Bitcoin Cash blijft moeite houden om te stijgen

Een aantal nieuwe beleggers kan Bitcoin Cash zeker goed gaan doen. De munt heeft namelijk de afgelopen weken nogal wat problemen. Er zijn weinig mensen die de munt willen verkopen voor meer geld of voor minder geld. De bedragen die geboden worden voor verkoop en koop liggen te ver uit elkaar. Hierdoor is er weinig handel en daalt de munt eigenlijk constant een beetje.

Toch doet Bitcoin Cash het qua herstel nog wel beter dan de meeste andere cryptomunten. Op 6 februari werd het laagste dieptepunt genoteerd met $ 758. Vergeleken met deze koers is Bitcoin Cash alweer flink in waarde gestegen. Toch lijkt het hoogtepunt van 20 januari nog ver weg. Toen noteerde de koers nog een stand van $ 2.110. Dit was meteen een record voor Bitcoin Cash.

Als het aantal beleggers de komende uren blijft toenemen, dan ziet het er wel positief uit voor de munt. De koers zou dan zomaar weer richting het oude record kunnen gaan stijgen. Het is alleen afwachten of dit echt gaat gebeuren.

Mobiele versie afsluiten