Site pictogram 36.nl

Bitcoin Cash bereikt nieuw dieptepunt

Bitcoin Cash moet genoegen nemen met nieuwe verliezen. Nu de Bitcoin koers weer op winst staat lijken de beleggers de munt links te laten liggen. Geld dat belegd is in Bitcoin Cash wordt eruit gehaald en in de Bitcoin gestopt. De afgelopen 24 uur kwam de munt op een verlies van bijna 20% te staan.

Vandaag daalde de Bitcoin Cash koers naar $ 1007. Een nieuw dieptepunt helemaal als je ziet dat de munt afgelopen zondag nog op $ 2500 stond. Bitcoin Cash begon terrein te verliezen op het moment dat de Bitcoin koers terrein wist te boeken en weer terugkeerde van een $ 5500 koers.

Toch lijkt het absolute dieptepunt nu wel bereikt voor Bitcoin Cash. De munt steeg vandaag weer iets nadat er 20% verloren was. Op dit moment van schrijven staat de Bitcoin Cash koers op $ 1028. Het lijkt erop dat de $ 1000 de absolute bodem is van de munt.

Prijs analyses tonen aan dat er een prijsstijging inzit

Prijs analyses tonen zelfs aan dat er weer een prijsstijging inzit voor Bitcoin Cash. Nadat het dieptepunt van $ 1000 bereikt zou zijn gaat de munt volgens nieuwe analyses weer stijgen. Dit beeld lijkt al zichtbaar te zijn nu de munt weer naar $ 1028 steeg.

Volgens analisten kan de Bitcoin Cash koers stijgen naar een niveau tussen de $ 1300 en $ 1400. Volgens de analisten wordt de $ 1000 grens gezien als een psychologisch niveau. Beleggers willen niet afwachten of de munt nog verder gaat dalen. In plaats daarvan beleggen ze massaal in de munt om deze weer te laten stijgen.

De prijs analyses voor de korte termijn tonen aan dat de munt weer gaat herstellen. Het is de vraag of de $ 2000 waardes weer gehaald worden, maar we zien sowieso dat de munt weer terug kan naar het $ 1300 niveau.

Mobiele versie afsluiten