Site pictogram 36.nl

Bitcoin Cash is bezig aan een comeback

Gisteren lieten we al weten dat het verlies van Bitcoin Cash mogelijk een correctie was. Zondag wist de munt nog een record neer te zetten van $ 2500. Een gigantisch record en het leek er even op dat de munt in mum van tijd nog groter ging worden dan de Bitcoin zelf. Helaas was het voor tijdelijke duur want de munt verloor 60% van z’n waarde in 24 uur tijd.

De Bitcoin Cash koers lijkt nog volatieler te zijn dan de gewone Bitcoin koers. Gisteren lieten we al weten dat de $ 1000 absoluut de bodem is. Als de bodem bereikt is zal de munt weer gaan stijgen. Nadat de Bitcoin Cash koers de $ 1007 aan wist te tikken ging de munt inderdaad weer omhoog. Het lijkt er nu zelfs op dat de munt bezig is aan een comeback.

Bitcoin Cash koers stijgt met 22%

Op dit moment van schrijven is de Bitcoin Cash koers met zo’n 22% in waarde gestegen. Dit is natuurlijk al een enorme stijging vooral als je kijkt waar de munt vandaan komt. Analisten denken dat er nog meer inzit en de munt mogelijk gaat herstellen richting $ 2400. Op dit moment van schrijven staat de Bitcoin koers op $ 1116. Het is in ieder geval een mooi begin om de $ 2500 weer te halen.

Mogelijk is de Bitcoin Cash koers wel afhankelijk van de Bitcoin. Nu er een kleine correctie gaande is bij de munt zien we Cash weer hard stijgen. Als Bitcoin straks de $ 8000 gaat aantikken is het nog maar de vraag of er een grote stijging voor Cash inzit. Mogelijk gaan we dit weekend al zien welke richting beide koersen opgaan.

Mobiele versie afsluiten