Site pictogram 36.nl

Bitcoin Cash blijft enorme stijging doormaken

Gisteren lieten we al weten dat de Bitcoin Cash koers explodeerde. De munt wist in 90 minuten tijd honderden dollars in waarde te stijgen. Vandaag zet de stijging verder door. Op dit moment van schrijven staat de Bitcoin Cash koers op een winst van 14% en een waarde van $ 2.532.

De Bitcoin Cash koers heeft hierdoor een nieuw record neergezet. Het vorige record stond op $ 2.477 en werd op 12 november officieel neergezet. Daarna corrigeerde de koers met meer dan 50% en duurde het lang voordat het oude niveau weer behaald werd. Sinds de lancering van de munt wist de koers al 316% in waarde te stijgen.

Als we kijken naar de Bitcoin koers zou het goed kunnen dat beleggers op dit moment hun geld uit de Bitcoin halen om in Cash te stoppen. De afgelopen week wist de Bitcoin Cash koers in totaal 43% in waarde te stijgen. Daarnaast profiteert Bitcoin Cash van het succes van de Altmunten. Verschillende Altmunten wisten de afgelopen week flink in waarde te stijgen.

Kleine munten doen het op dit moment goed

Terwijl de Bitcoin koers bijna de $ 20.000 wist aan te raken heeft de munt het moeilijk. Het lijkt erop dat de munt te maken heeft met een flinke dosis concurrentie. De kleinere munten zijn op dit moment voor veel beleggers enorm in trek. Een oorzaak is natuurlijk dat de kleinere munten nog betaalbaar zijn en de Bitcoin zelf voor veel beleggers onbetaalbaar geworden is.

Er zijn daarbij ook nog eens gesprekken aan de gang waarbij Bitcoin Cash mogelijk gaat samenwerken met BitPay. Deze online betaalmethode maakt het straks voor meer beleggers mogelijk om echt iets met hun Bitcoin Cash te gaan doen. Dit kan ook positieve gevolgen voor de koers gaan hebben.

Wat zijn de verwachtingen voor Bitcoin Cash?

De verwachting is dat Bitcoin Cash voorlopig de stijgende lijn nog wel even vol kan gaan houden. Als de munt vandaag eindigt boven de $ 2.327, dan staat de deur open voor de $ 3.000. Op dit moment van schrijven is Bitcoin Cash hard op weg om dit ook echt waar te gaan maken.

Zolang de Bitcoin zelf blijft kwakkelen in de koers is de kans ook groot dat meer beleggers hun geld eruit gaan halen en in Bitcoin Cash gaan stoppen. Vooral omdat de Bitcoin Cash op dit moment in percentages veel meer winst maakt dan de originele Bitcoin. Dit maakt het veel interessanter om in het zusje te beleggen.

Mobiele versie afsluiten