Site pictogram 36.nl

Bitcoin cash koers explodeert

De Bitcoin cash koers lijkt uit het niets te exploderen. De cryptomunt is een copy van de originele Bitcoin en wist in 90 minuten tijd 24% in waarde te stijgen. Zelfs voor een Bitcoin copy is dat een enorme prijsstijging in slechts 90 minuten tijd.

In 90 minuten tijd wist de Bitcoin Cash koers $ 450 winst te pakken. Op dit moment van schrijven staat de Bitcoin Cash koers op ruim $ 2097. Nadat de Bitcoin koers bijna de $ 20.000 wist aan te raken lijken beleggers massaal op zoek naar betaalbare alternatieven. Ze komen hierbij uit bij de Litecoin, Ripple en Bitcoin Cash. Deze drie munten boeken alle drie winst na winst door het succes van de Bitcoin.

Vanochtend was Bitcoin Cash eigenlijk nog een beetje aan het na sidderen van de afgelopen weken. De munt maakte enorme prijsstijgingen en dalingen mee en leek even in een wat rustiger vaarwatter terecht gekomen te zijn. Maar vandaag lijkt alles weer anders te zijn en vloog de Bitcoin Cash koers weer omhoog in slechts 90 minuten tijd. Ondanks de huidige stand van Bitcoin Cash zouden we bijna vergeten dat de munt pas sinds augustus dit jaar bestaat.

Beleggers stappen over naar Bitcoin Cash

Een reden waarom de Bitcoin Cash munt ineens hard stijgt is dat beleggers overstappen. Bitcoin Cash wordt al langer bestempeld als de nieuwe Bitcoin. De munt zou mogelijk de oude munt gaan vervangen. Beleggers die bang zijn dat de rek er inmiddels wel uit is stappen massaal over.

Zelfs grote beleggers die al jaren geld hadden zitten in de Bitcoin laten weten over te stappen naar Bitcoin Cash. De rek is er volgens hun wel uit en de enige manier om weer opnieuw een leuke winst te maken is door te beleggen in alternatieve munten. Bitcoin Cash zou hier volgens de beleggers een mooi voorbeeld van zijn. De munt is op dit moment volgens hun minder risicovol dan de originele Bitcoin.

Mobiele versie afsluiten