Site pictogram 36.nl

Bitcoin Cash, Litecoin en Ripple krijgen opnieuw klappen te verduren

Het lijkt erop dat de complete cryptomarkt op z’n kop staat. De mogelijke hack van Binance wordt als schuldige aangewezen. Maar het is de vraag of dit echt de oorzaak is van de massale uitverkoop bij alle cryptomunten.

Bitcoin en Ethereum zijn namelijk niet de enige slachtoffers. Bitcoin Cash, Litecoin en Ripple lijken ook slachtoffer te zijn van de scherpe prijsdaling. De munten noteren diepe rode cijfers en doen mee met de trend die in de complete top 10 zichtbaar is.

Terwijl de totale markt eerst nog richting de $ 500 miljard leek te gaan is hier nog maar weinig van overgebleven. Op dit moment noteert de totale markt zelfs het eerste dieptepunt van maart met een koers van $ 396 miljard. Dit is een flink verlies in slechts 24 uur tijd. Vrijwel alle cryptomunten uit de top 100 vertonen op dit moment diep rode cijfers.

Bitcoin Cash verliest ruim 10%

Het grootste slachtoffer is eigenlijk Bitcoin Cash. De munt noteert op dit moment van schrijven een verlies van 10,30%. De munt noteert een koers van $ 1086. Dit is voor veel beleggers een harde tik. Helemaal nadat de munt vorige week nog profiteerde van het verlies bij Litecoin.

Bitcoin Cash leek even de opvolger te worden van Litecoin en steeg tot boven de $ 1300. Hier lijkt nu nog maar weinig van over te zijn nu de munt zwaar achterloopt en flink moet inleveren. Voor veel beleggers zal dit opnieuw een harde klap zijn in het geloof van Bitcoin Cash.

Ripple en Litecoin verliezen beide 8%

Twee andere grote verliezers in de strijdt zijn duidelijk Ripple en Litecoin. Ripple noteert een koers van $ 0,82. Dit is echt een fors verlies gezien de munt maandag nog naar $ 1,07 wist te stijgen op basis van geruchten. Het verlies van Ripple ligt op ruim 8,58%.

Litecoin weet ook fors te verliezen en noteert een koers van $ 181. De $ 220 die gehaald wordt lijkt ook weer ver weg voor de munt. Met een verlies van 7,84% kan de munt duidelijk gaan aansluiten bij de andere cyrptomunten die een verlies noteren. Helaas lijkt er voorlopig nog geen goed nieuws te melden, maar bij de cryptomarkt kan het morgen altijd weer anders zijn.

Mobiele versie afsluiten