Site pictogram 36.nl

Bitcoin cash neemt de leiding bij herstel cryptomarkt

Vandaag lijkt de cryptomarkt opnieuw te herstellen van de dip. Ondanks dat er groene cijfers te zien zijn gaat het herstel vandaag wel langzamer dan gisteren. Toch wist de totale markt eindelijk weer de $ 400 miljard aan te tikken.

Eén van de grote leiders tijdens de rally van vandaag was opvallend genoeg Bitcoin Cash. De munt wist vandaag een verbazingwekkende winst te boeken van 35,29%. De koers van Bitcoin Cash ligt nu zelfs hoger dan Ethereum met $ 1295. Vandaag is er ongeveer 11 miljard aan extra geld geïnvesteerd in cryptomunten en dit is ook het gevolg van de stijging van de totale markt.

Voor de tweede dag op rij vertoont ook de Bitcoin koers tekenen van herstel. Op dit moment van schrijven staat de munt op een koers van $ 8350. Een hele nette prijs waarbij de munt nu ruim boven de $ 8.000 staat. De koers maakten een winst vandaag van 9,70%. Dit zijn opnieuw mooie groene cijfers voor de tweede dag op rij.

Bitcoin Cash maakt een hele opvallende ontwikkeling door

Volgens analisten is het extra opvallend dat Bitcoin Cash zo’n sterke ontwikkeling doormaakt. Door de enorme stijging staat de munt stevig op de vierde plek van grootste cryptomunten ter wereld. Maar als de munt zo door blijft gaan zou het kunnen dat deze de positie van Ripple gaat afpakken. Helemaal omdat Ripple de afgelopen 24 uur nog niet echt een vuist heeft weten te maken.

Toch is het goed nieuws dat Bitcoin Cash zo hard stijgt. De munt kan andere cryptomunten uit de top 10 aan de hand meenemen om ook weer te gaan stijgen. Verschillende grafieken laten ook al zien dat de markt weer in een stijgende lijn zit en mogelijk opnieuw winst gaat maken.

Analisten voorspellen zelfs dat morgen de grote dag gaat worden. Veel analisten verwachten een stijging richting het weekend. Dit gebeurt normaal wel vaker bij cryptomunten, maar nu de markt weer in de lift zit zal het effect nog groter zijn. Bitcoin Cash laat al duidelijk een begin zien waar hopelijk de rest van de munten morgen op door kan gaan bouwen.

Mobiele versie afsluiten