Site pictogram 36.nl

Bitcoin Cash pakt weer een mega winst vandaag!

Niet alleen Ethereum doet het uitstekend vandaag, maar ook Bitcoin Cash lijkt te vliegen. Op dit moment van schrijven staat de koers op $ 1511. Dit is een winst van 16,22% vergeleken met gisteren. De koers wist gewoon een paar honderd dollar aan winst te pakken.

Ondanks de mega winst staat de munt wel een stuk lager, dan vannochtend. Toen wist de munt even de $ 1600 aan te tikken. Toch staat de munt nog wel ruim in de plus en dit is een goed teken. De munt lijkt weer een inhaalslag te maken na de verliezen van vorige week. De munt wist van $ 2500 een bodem van $ 1000 te bereiken. De Bitcoin Cash koers heeft dus nog een lange weg te gaan om te herstellen van de daling.

Stijging Bitcoin Cash wordt veroorzaakt door Korea

De data laat zien dat de enorme stijging van Bitcoin Cash wordt veroorzaakt door Zuid-Korea. Data laat zien dat vooral Koreanen hun nationale munt inruilen voor cryptomunten. In Azië waren ze al een tijdje fan van de munt, maar Zuid-Korea doet er nu alles aan om Bitcoin Cash in handen te krijgen.

Door het grote aantal Koreanen die de munt inkopen werd de prijs flink opgevoerd. Mogelijk is dit ook de reden dat de koers op dit moment van schrijven wat lager staat. In Zuid-Korea is op dit moment de nacht gevallen en wordt er dus even niet zo enthousiast belegt in de cryptomunt.

Ondertussen is er op dit moment ruim $ 4 biljoen aan Bitcoin Cash munten in omloop. Dit is het hoogste aantal munten sinds 13 november. Het lijkt er volgens analyses daarom ook op dat de komende uren en dagen de rally doorgaat zetten. Mogelijk gaat de Bitcoin Cash nog verder stijgen en weer terug richting het oude niveau.

Mobiele versie afsluiten