Site pictogram 36.nl

Bitcoin Cash stijgt naar $ 3800 in Korea

Korea lijkt flink actief te zijn de afgelopen weken in het investeren in cryptomunten. In eerste instantie werd er flink wat geld door de Koreanen gepompt in Ripple en Ethereum. Maar nu lijkt Bitcoin Cash het volgende doel te zijn van de Koreanen. De munt stijgt namelijk naar een bedrag van $ 3800 het afgelopen weekend in Korea.

Op dit moment van schrijven staat de wereldwijde handelsprijs op een koers van $ 2458 en een verlies van 3,49%. Dit geeft wel aan hoe ver de beleggers willen gaan met hun investering in Bitcoin Cash. Mogelijk heeft de stijging te maken met nieuws dat in Korea is verschenen. Er is veel goed nieuws over cryptomunten op tv en mogelijk willen beleggers niet misgrijpen. Om dit te voorkomen stoppen ze veel geld in altmunten zoals Bitcoin Cash, Ethereum en Ripple.

Bitcoin Cash trend besproken op de televisie

Een analist heeft afgelopen week op de nationale televisie van Korea uitgebreid de trends besproken die we zien bij cryptomunten. Hierin werd aangetoond wat de visie is van Bitcoin Cash. Er werd ook verteld dat de munt weleens groter kan worden dan de Bitcoin en dat deze munt mogelijk einde verhaal is. Als gevolg daarvan nam het aantal beleggers in Bitcoin Cash flink toe.

Na de aandacht voor Bitcoin Cash op de Nationale televisie ging er niet ineens een hoop geld uit Korea naar Cash toe. Een hoop Koreanen besloten hun geld ook op andere Altmunten in te zetten zoals Ethereum en Ripple. Vooral het succes van de cryptomunten sprak de beleggers aan. Mogelijk kunnen we dus nog veel investeringen de komende weken verwachten uit Korea.

Mobiele versie afsluiten