Site pictogram 36.nl

Bitcoin Cash verbreekt opnieuw mega record

De Bitcoin Cash koers is voor de derde dag op rij goed op weg en heeft opnieuw een mega record te pakken. Opnieuw wist de munt in slechts een dag tijd enorm veel in waarde te stijgen. Op dit moment van schrijven staat de Bitcoin Cash koers op $ 3873. Dit is een winst van 44,89% in slechts een dag tijd.

Officieel is de huidige koers ook meteen het officiële nieuwe record voor Bitcoin Cash. De munt heeft in het verleden nog nooit zo hoog gestaan. Gisteren verbrak de munt nog het oude record door de waarde van $ 2500 te bereiken. In een dag tijd steeg de munt dus nog meer dan $ 1.000. Het lijkt erop dat beleggers de Bitcoin gedag zeggen en van hun munten Bitcoin Cash kopen. Helemaal nu het rendement hiervan een stuk hoger ligt. Daar komt nog eens bij dat dit slechts het begin is!

De Bitcoin Cash koers vliegt helemaal omhoog sinds Coinbase heeft aangekondigd de munt toe te gaan voegen. Coinbase is één van de belangrijkste handelsplatforms in Amerika voor Bitcoins. Amerika krijgt hierdoor toegang tot Bitcoin Cash en dit zorgt direct voor onrust bij beleggers. Ze willen massaal nog even instappen en van de koersstijging profiteren voordat de koers verder omhoog vliegt.

Coinbase zet ondertussen Bitcoin Cash in de wacht

Ondanks dat Coinbase Bitcoin Cash graag wou toevoegen hebben ze nu aangekondigd de munt in de wacht te zetten. Ze vinden dat de munt te hard in waarde stijgt sinds hun aankondiging. Ze willen hier eerst even onderzoek naar doen voordat ze de munt definitief opnemen in hun assortiment.

Ze hebben het vermoeden dat er mensen de koers manipuleren om winst te pakken als Amerika deel kan nemen. Als dit het geval is wordt er tegen deze mensen actie ondernomen laat de eigenaar van Coinbase weten. Het zou hierbij mogelijk om eigen medewerkers gaan die met voorkennis gehandeld hebben. Dit is niet toegestaan op de officiële beurs en ook niet bij Coinbase laat de eigenaar weten.

Ondertussen lijkt de Bitcoin Cash zich er weinig van aan te trekken en blijft de koers verder doorstijgen. We hoeven voorlopig ook nog niet bang te zijn voor een daling. Analyses tonen aan dat we ook morgen weer een prijsstijging kunnen verwachten ondanks het onderzoek van Coinbase.

Mobiele versie afsluiten