Site pictogram 36.nl

Wordt de Bitcoin Cash de opvolger van de Bitcoin?

Volgens de makers achter de Bitcoin en Bitcoin Cash ligt de bal nu bij de belegger. De belegger moet gaan uitmaken welke munt toekomst heeft. Het zou zomaar kunnen dat Bitcoin Cash straks de oorsprongelijk cryptomunt gaat inhalen. Als de traditionele Bitcoin dan gaat klappen zal deze verdwijnen. Bitcoin Cash wordt dan gezien als de nieuwe Bitcoin.

Ontwikkelaars van de Bitcoin munt zien dit in theorie wel gebeuren. Helemaal nu er zoveel gedoe ontstaat rond de munt en updates door de community geblokkeerd worden. Het zou dus echt zomaar kunnen dat we straks Bitcoin Cash als de nieuwe Bitcoin gaan zien.

Bitcoin Cash koers vliegt omhoog na nieuws

Nadat het nieuws naar buiten kwam dat Bitcoin Cash zomaar de opvolger kan worden van de originele munt vloog de koers omhoog. Op dit moment van schrijven staat de munt in de plus op 2,33%. De munt heeft op dit moment al een waarde van $ 1200.

Ontwikkelaars denken zelfs dat rond mei 2018 het weleens gedaan kan zijn met de Bitcoin. Cash kan de munt dan ingehaald hebben en de nieuwe cryptomunt zijn. Ondanks dit opvallende nieuws blijft de Bitcoin populair en in waarde stijgen. Hierdoor lijkt het er nog niet uit te zien dat het einde van de munt nabij is. Mocht het zover zijn dan staat Bitcoin Cash te trappelen om de munt op te volgen.

Mobiele versie afsluiten