Site pictogram 36.nl

Bitcoin drop is nog steeds mogelijk ondanks klein herstel

Gisteren herstelden de Bitcon ineens nadat de munt richting de $ 9.000 ging. De munt keerde terug naar $ 9.300 en wist hier ook de dag mee af te sluiten. Maar ondanks het kleine herstel is er volgens analisten nog steeds een mogelijkheid dat de munt de komende dagen onder de $ 9.000 duikt.

De munt wist gisteren te voorkomen dat de koers onder de $ 9.000 ging. Maar wist geen vuist hard te maken om weer te gaan stijgen. Vandaag werd er een kleine winst genoteerd van 0,28%. Op dit moment van schrijven staat de koers daarom op $ 9.376.

Sommige analisten hadden heel even zelfs de hoop dat de munt door het snelle herstel zou doorschieten naar $ 9.767. Maar helaas leek dit er helemaal niet in te zitten. Vandaag blijft de munt eigenlijk opnieuw hangen rond de $ 9.300. Doordat de munt eigenlijk niet vooruit gaat is er nog steeds een groot risico op een drop onder de $ 9.000.

Veel weerstand rond de $ 9.400

Grafieken laten duidelijk zien dat er veel weerstand is rond de $ 9.400. De munt lijkt hier even niet overheen te komen. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat de munt niet echt weet door te schieten. Er zijn teveel beleggers die op dit punt hun munt willen verkopen en te weinig die voor $ 9.400 de munt willen kopen.

Het is wel belangrijk dat de Bitcoin de minimale winst van vandaag weet vast te houden. Als de munt vandaag onder de $ 9.228 weet te eindigen gaan we absoluut dalen. Als dit gebeurt kunnen we er vanuit gaan dat de munt onder de $ 9.000 zakt. Een punt die we het liefste willen voorkomen. De deur zal dan absoluut openstaan naar $ 8.980 en misschien zelfs $ 8.880.

Mocht het vanavond al heel hard gaan, dan kunnen we zelfs een daling verwachten richting de $ 8.500. Het is de te hopen dat dit uitblijft en de Bitcoin aan de kleine winst vast blijft houden. Aan de andere kant kan een sluiting van de dag boven de $ 9.450 een indicatie zijn dat we weer gaan stijgen. De munt zou dan zelfs weer terug kunnen gaan naar $ 9.990.

Mobiele versie afsluiten