Site pictogram 36.nl

Bitcoin en Ethereum koers stijgen

Nadat er eindelijk weer positief nieuws uit China kwam stegen beide cryptomunten. Bitcoin ging eindelijk na de dip van gisteren weer omhoog en staat op dit moment van schrijven op $ 4393. Eindelijk lijkt de $ 4400 weer inzicht en wie weet halen we ook wel de $ 4500 dit weekend. Het ziet er al een tijdje uit dat deze koers weer aangetikt gaat worden. Optimistische beleggers denken zelfs dat we binnenkort de $ 4700 gaan halen. Na het uitvoeren van de update op 1 november zou de koers zomaar naar $ 6000 kunnen stijgen.

Niet alleen de Bitcoin koers profiteert van het positieve nieuws uit China. Ethereum lift eindelijk weer eens mee op de Bitcoin. Terwijl de munt moeit had om de $ 300 te bereiken ging de munt er vandaag weer overheen. Op dit moment van schrijven staat de Ethereum koers op $ 301. De afgelopen 24 uur is er eindelijk weer een positieve ontwikkeling te zien. Uiteraard heeft het nieuws uit China hier alles mee te maken.

Wat kunnen we dit weekend gaan verwachten?

Het zou zomaar kunnen dat de Bitcoin en Ethereum koers nog verder gaan stijgen. Wie weet gaat Ethereum wel naar $ 320 toe. Er zijn prijsanalyses die dit al een tijdje aangeven. Vooral als de Bitcoin dit weekend nog verder gaat stijgen kan Ethereum meeprofiteren.

De Bitcoin kan ook zomaar omhoog gaan in waarde. Een waarde van $ 4700 is absoluut niet onwaarschijnlijk. De komende uren zal duidelijk worden wat er gaat gebeuren met de Bitcoin koers. Het weekend kan nog weleens spannend worden vooral met de ontwikkelingen uit China. Het is de vraag hoe de beleggers hierop gaan reageren.

Mobiele versie afsluiten