Site pictogram 36.nl

Eran Eyol: “Bitcoin gaat $ 100.000 een keer aantikken”

Eran Eyol is CEO van de marktplaats Shopin en heeft er alle vertrouwen in dat dit niet het einde van de Bitcoin is. Hij heeft er alle vertrouwen in dat de munt nog minimaal de $ 100.000 gaat aantikken. Hij weet alleen niet precies hoe lang het gaat duren voordat de Bitcoin dit bedrag gaat aantikken.

Als onderbouwing van zijn bewering laat hij een aantal statistieken uit het verleden van de Bitcoin zien. Van een crash is er volgens hem helemaal geen spraken, maar van een gezonde correctie. Als we naar september kijken toen werd Ethereum verhandeld voor $ 245. Maar nu staat deze bijna op $ 1.000. Dit is natuurlijk al een mega groei en ziet er niet bepaalt uit als een crash. Alleen maar omdat de munt nu even iets minder hard stijgt.

Het verlies in de top 20 komt volgens Eran Eyol vooral door China en Zuid-Korea. Beide landen zijn bezig met nieuwe regeltjes en dit maakt beleggers zenuwachtig, waardoor de munten even niet meer zo hard groeien. In het verleden hebben we dit al vaker gehoord en gezien. In Amerika is de handel in Bitcoins bijvoorbeeld al drie keer gesloten. Dit zorgde voor gigantische prijsdalingen, maar telkens kwam de munt er weer bovenop. Dit zagen we in het verleden en gaan we nu ook weer zien.

Cryptomunten zullen herstellen en uiteindelijk weer gaan stijgen

De cryptomunten zullen nu even hun moment gaan pakken om te herstellen. De waarde van de munten zal even moeten corrigeren om een punt te pakken waarop ze straks weer verder kunnen bouwen. Dit hebben we in het verleden ook al vaker gezien en daarna gaan de munten weer hard stijgen.

De Cryptomarkt is een ontzettend jonge markt en het is dan logisch dat beleggers af en toe zenuwachtig worden. Dit kan ervoor zorgen dat de prijs ineens heel hard stijgt omdat beleggers bang zijn de boot mis te lopen. Of dat de prijs heel hard daalt omdat ze bang zijn hun vermogen kwijt te raken.

Uiteindelijk zal de markt weer gaan herstellen en gaat de koers weer terug omhoog. Als dat moment aanbreekt zal de Bitcoin de $ 20.000 gaan passeren en misschien wel een eerste stap zetten richting de $ 100.000.

Mobiele versie afsluiten