Site pictogram 36.nl

Bitcoin koers beweegt bijna niet, omschakeling verwacht

De Bitcoin koers beweegt verspreid over 24 uur eigenlijk bijna niet. Vanochtend leek er wel even een einde te zijn aan de stijgende lijn van de munt. De koers corrigeerde met ruim 3% en dook richting de $ 7.000. Inmiddels is de munt bijna weer volledig hersteld en staat de munt nog maar op – 0,56% en een koers van $ 7.678.

De kans is groot dat de Bitcoin koers straks nog doorschiet naar minimaal het oude niveau. Door de minimale bewegingen verspreid over 24 uur vertoont de koers de laagste beweging in koers 8 maanden tijd. Inmiddels vertoont de koers al ruim twee weken dit gedrag. De munt beweegt constant heen en weer in een kleine range.

Doordat de Bitcoin koers bijna niet beweegt lijkt het erop dat beleggers ontzettend aan het twijfelen zijn. Ze twijfelen of dit het moment is om een munt te kopen of juist te verkopen. De laatste keer dat dit gebeurden was oktober vorig jaar. De munt bewoog toen in een range van $ 800 heen en weer. De Bitcoin beweegt op 24 uur basis zelfs maar in een range van $ 107.

Bitcoin koers blijft niet voor lang rustig

Toch is de verwachting dat de Bitcoin koers niet nog lang rustig gaat blijven. Analisten verwachten dat er binnenkort beweging gaat komen. Na een periode van relatieve rust in de koers kunnen we ineens een forse stijging of daling gaan verwachten. Het nadeel is dat we op dit moment niet weten welke richting het opgaat.

Als een periode van rust lang duurt zoals eigenlijk nu het geval is kunnen we zelfs een forse stijging of daling verwachten. Analisten geloven dat het verschil al snel $ 800 kan zijn. Dit kan eigenlijk in beide richtingen. Laten we dus vooral hopen dat de $ 800 een stijgende lijn gaat zijn.

Gisteren waren er signalen dat er een stijgende lijn aankwam. Toch is deze lijn nog niet doorgegaan. Dit is jammer, maar hoeft nog geen probleem te zijn. Als de munt binnenkort wat grotere stappen omhoog stapt is er een kans dat de outbreak omhoog zal zijn. Dit is toch wel het moment waar de meeste beleggers naar snakken.

Mobiele versie afsluiten