Site pictogram 36.nl

Bitcoin koers daalt iets in waarde

Gisteren lieten we weten dat het cruciaal was hoe de laatste 24 uur zouden aflopen. De Bitcoin koers ging ineens weer omhoog na wat lijkt een gezonde correctie. Het leek er even op dat de $ 6000 weer gehaald kon worden. Alleen aan de andere kant staat er op 1 november nog steeds een update te wachten. Beleggers zijn hier bang voor en durven niet goed in te zetten. Het gevolg is dat de Bitcoin koers vandaag iets in waarde daalde.

Gisteren was een belangrijke deadline. De Bitcoin koers kon de $ 6000 halen, maar dan moest de dag wel eindigen met een koers boven de $ 5867. Dit werd makkelijk gehaald want de Bitcoin koers eindigde op $ 5890. Dit zou kunnen betekenen dat de $ 6000 er de komende dagen inzit. Toch daalt de Bitcoin koers op dit moment van schrijven naar $ 5825.

Zit de $ 6000 er nu nog wel in?

Het is de vraag of de $ 6000 er nu nog wel inzit. De koers moest omhoog blijven gaan om dit punt te bereiken. Toch moeten we er echt niet vreemd van opkijken als de Bitcoin koers straks gewoon weer richting de $ 6000 gaat. We zien wel vaker dat de koers in de ochtend en middag een dip beleefd. De echte stijging volgt vervolgens in de avond of zelfs de nacht.

Voor de meeste beleggers is er nog geen reden van paniek omdat de Bitcoin koers nu daalt. De koers is wel boven het cruciale punt geëindigd en zou in theorie vanavond weer kunnen stijgen richting de $ 6000. Of dit echt gaat gebeuren is natuurlijk altijd even afwachten.

Update is nog steeds inzicht

Het was van te voren al voorspeld dat de Bitcoin koers volatiel kon worden. Helemaal omdat er volgende week weer een splitsing en grote update aankomt. Toch doet de munt het op dit moment redelijk goed. Het zou dus wel kunnen dat er genoeg twijfel is om toch te wachten met kopen. Het is een kwestie van tijd voordat de bitcoin weer gaat stijgen.

Experts verwachten dat de Bitcoin koers mogelijk omhoog schiet als de update is uitgerold. Mogelijk kunnen we zelfs een Bitcoin koers van $ 7000 verwachten. Ga dus maar gerust weer klaar zitten voor een nieuwe rollercoaster ride.

Mobiele versie afsluiten