Site pictogram 36.nl

Bitcoin koers daalt opnieuw, maar het lijkt tijd te zijn voor verandering

Op dit moment van schrijven staat de Bitcoin nog een klein beetje in de min. De Bitcoin koers staat op $ 11.113 met een verlies van 0,74%. Maar analysis tonen aan dat er binnenkort verandering aanzit te komen. Het zou kunnen dat de koers ineens fors omhoog gaat schieten in de komende dagen.

Analisten verwachten dat de Bitcoin koers binnenkort ineens hard kan gaan stijgen en de $ 12.000 barrière gaat verbreken. Verschillende analysis tonen dit namelijk aan in de verwachtingen voor de Bitcoin. Toch staat de koers alweer lager dan gisteren. Gisteren werd er nog koers gezet naar een nieuwe stijging. De koers ging zelfs naar $ 11.700, maar zakten vervolgens weer helemaal weg.

Toch heeft de Bitcoin echt wel even een zetje nodig in de goede richting. De munt moet echt even die $ 12.000 voorbij. Als dit gebeurt zou het kunnen dat de munt de lijn doorgaat stijgen en flink wat verlies van de afgelopen weken gaat goedmaken. Dit moet ook als de munt weer verder wil groeien naar een hoger niveau.

Wat zijn de indicaties voor een stijging voor de Bitcoin?

Er zijn verschillende indicaties die aantonen dat de Bitcoin binnenkort gaat stijgen. Toen de koers ineens naar de $ 20.000 steg was er eerst een correctie. De koers vormde een soort driehoek. Diezelfde driehoek wordt nu ook gezien. Dit zou kunnen betekenen dat de munt opnieuw zo meteen gaat stijgen net als een paar weken terug.

Helaas is er ook negatief nieuws de koers zou in theorie twee kanten op kunnen vallen. De munt kan ineens heel hard stijgen of juist heel hard dalen. Toch zijn de analisten positief en denken ze dat dit patroon aangeeft dat de munt uit het dal klimt en gaat stijgen.

Mocht het wel fout gaan dan zou het zelfs kunnen gebeuren dat de Bitcoin koers richting de $ 5232 zakt. Dit zou voor veel beleggers een ramp betekenen helemaal beleggers die op de $ 19.000 koers zijn ingestapt. Toch denken analisten dat de munt eerst naar $ 9.000 zou zakken en dat een aantal beleggers een verdere daling mogelijk voorkomen.

Het positieve is dat het tot nu toe nooit gelukt is dat de munt echt lang onder de $ 10.000 stond. Er was een moment dat de munt eronder stond, maar dit duurde niet lang. Analisten verwachten daarom geen grote uitverkoop, maar juist eerder een stijging voor de Bitcoin. Toch kan het kwartje absoluut twee kanten opvallen.

Mobiele versie afsluiten