Site pictogram 36.nl

Bitcoin koers gaat alweer omhoog

Gisteren melden we al dat er weer een dip in de Bitcoin koers zat. De meeste beleggers zijn inmiddels wel bekend dat de koers vrij volatiel is. Dit betekend dat er regelmatig dipjes in de koers zitten. Gelukkig is er vandaag weer goed nieuws te melden. De koers gaat namelijk weer omhoog!

Het dieptepunt van de dag was een koers van $ 3240. Een verlies van ruim $ 250 vergeleken met het nieuwe record. Vandaag stijgt de koers alweer van $ 3432. Het lijkt erop dat de afgelopen uren een hoop beleggers hun winst hadden opgenomen. Dit betekend niet dat er nog steeds veel interesse is in de cryptomunt. De munt stijgt dus alweer omhoog en dit is goed nieuws voor de belegger.

Bitcoin beleggers zijn uitermate positief nu de stress rondom de update voorbij is. Ze zijn blij dat de splitsing nu achter de rug is en deze niet meer als een zwaard boven hun hoofd hangt. Doordat de stress rond de splitsing voorbij is zien we de koers alleen maar verder stijgen. De kans is aanwezig dat we in augustus nog een record gaan verbreken namelijk de $ 3900. Een koers die al voorspeld werd een paar maanden geleden door een analist op Wallstreet.

Wallstreet verwacht dat Bitcoin positief gaat eindigen in 2017

Wallstreet analisten hebben laten weten dat ze verwachten dat de Bitcoin gaat eindigen als het beste aandeel van 2017. Dit is niet zo vreemd want nu al beleefd de munt de hoogste stijging van alle aandelen over het jaar 2017. De Bitcoin koers is drie keer verdubbeld vergeleken met eind 2016.

Wallstreet ziet zelfs een mooie toekomst voor de munt weggelegd. Helemaal nu de munt weer een hype begint te worden en beleggers massaal instappen. De angst rond de update blijkt voor niets geweest zijn. Als de Bitcoin een splitsing aan kan dan kan de munt echt alles aan.

Wallstreet laat ook weten dat ze vergelijkingen zien in de Bitcoin koers met goud. Goud wordt ook gepakt als alternatief voor aandelen die bij een economische crisis verkeerd kunnen uitpakken. Bitcoin zou weleens het nieuwe goud kunnen worden. In theorie is de munt dit al doordat de koers al hoger ligt dan bij goud.

Bijzonder dat Wallstreet positief is over de Bitcoin

Het is absoluut bijzonder te noemen dat Wallstreet zich weer eens positief uitlaat over de Bitcoin. Als Wallstreet uitspraken doet over de Bitcoin dan is dit meestal negatief. Ze noemen de cryptomunt meestal een bubbel die op barsten staat. Nu wordt de munt zelfs als een veilig alternatief gezien net als goud.

Wallstreet laat ook weten dat beleggers beter kunnen investeren in de Bitcoin vergeleken andere Amerikaanse aandelen. Dit is een opvallende uitspraak vooral omdat de munt absoluut niet één was om in te investeren. Toch blijkt dit wel dat ook Wallstreet de munt in de gaten blijft houden.

Als we naar de jaarcijfers van de Bitcoin kijken kunnen we ook alleen maar positief zijn over de munt. De enorme stijging en opnieuw een record in een paar maanden tijd toont wel aan dat de cryptomunt een hype is!

Bitcoin Cash blijft nog steeds achter

De koers van Bitcoin Cash lijkt nog steeds enorm te schommelen. De munt bereikten gisteren weer een waarde van boven de $ 300, maar staat er nu al weer onder. De waarde hangt op dit moment weer op $ 288. Een daling van ruim 11%.

Op dit moment worden er zelfs meer Bitcoin Cash munten gemaakt dan dat er vraag is. Dit is de reden dat er een daling zit in de koers. Er zijn miners die daarom alweer teruggegaan zijn naar de traditionele Bitcoin. Vooral omdat hier wel vraag naar is.

Bitcoin is een betere investering dan goud

Een analist van CNBC heeft laten weten dat de Bitcoin in 2017 ondanks de volatiele koers een betere investering gaat zijn dan goud. Het is niet lastig om tussen beide munten te gaan kiezen. Ze worden gezien als gelijken, maar qua koers is de Bitcoin veile malen een betere optie dan goud.

Als we alleen al naar het afgelopen jaar kijken is de Bitcoin enorm gegroeid. De koers is niet alleen toegenomen, maar de munt is ook enorm in beleggers gegroeid. Steeds meer beleggers lijken de weg te vinden naar de veilige haven die de Bitcoin hun aanbied.

Toekomst ziet er rooskleurig uit voor de Bitcoin

Ethereum lift nog steeds mee op het succes

Ethereum lift ook nog steeds mee op het succes van de Bitcoin. De cryptomunt staat op dit moment van schrijven al op $ 307. Een week geleden stond de munt nog rond de $ 200. De Ethereum is altijd al een alternatief geweest voor de Bitcoin. Een jaar geleden stond de munt op nog geen $ 7 en nu is deze al enorm gestegen.

De verwachting is dat als de Bitcoin een succes gaat worden de munt nu ook mee gaat liften en enorm in waarde gaat stijgen. Ons advies is om zeker weten naast de Bitcoin ook in de Ethereum munt te investeren. Deze munt heeft net zoveel potentieel als de Bitcoin. Misschien zelfs nog wel meer dan Bitcoin Cash.

Wat is ons advies?

Ons advies is om de Bitcoin koers in de gaten te houden. Heb je geld over waar je echt een paar jaar geen gebruik van hoeft te maken? Leg dan meteen ook wat geld in om nog een munt erbij te kopen. Als de munt straks de $ 5000 aanraakt maak je ook met de huidige koers een mooie winst.

Daarnaast is het advies om bij een lage stand Ethereum en Bitcoin cash aan te schaffen. Alhoewel wij op dit moment meer vertrouwen hebben in Ethereum dan Bitcoin Cash.

Mobiele versie afsluiten