Site pictogram 36.nl

Bitcoin koers lijkt te stabiliseren

De Bitcoin lijkt zich te stabiliseren rond de $ 6.000. De koers viel eerst nog terug naar $ 6.108 op woensdag aan het einde van de dag. Dit was het laagste punt sinds 6 februari. Maar gisteren toonde verschillende grafieken al aan dat de munt teveel verkocht wordt. Dit zorgt meestal voor een positieve prijsontwikkeling in de nabije toekomst.

Het lijkt erop dat de $ 6.100 voor nu even de bodem is voor de munt. Op dit moment van schrijven staat de koers op een winst van een procent en een koers van $ 6.395. Het is opzicht een positief teken dat de munt wat weet te stabiliseren en niet verder wegzakt richting de gevreesde $ 5.000.

Toch is er nu niet ineens de verwachting dat de Bitcoin ineens hard gaat stijgen in waarde. De koers lijkt voor nu dalende te zijn ondanks de kleine opleving. De koers zal echt met sterkere cijfers moeten komen om aan te tonen dat de daling voorbij is. Pas dan kunnen we weer meer investeerders in de Bitcoin gaan zien. De koers kan dan ook weer voorzien worden van nieuwe biedingen.

Het zou kunnen dat de Bitcoin straks weer wat gaat stijgen. Vooral beleggers die op zoek zijn naar en koopje kunnen gaan instappen. Vooral als ze zien dat de Bitcoin stabiel aan het worden is rond de $ 6.500. het is dan voor hun een veilig teken om nu munten te kopen. Vooral omdat de koers nu nog laag is. Zodra de koers gaat stijgen willen de meeste koopjesjagers er natuurlijk als de kippen bij zijn.

Een stijging voor de Bitcoin lijkt lastig

Ondanks dat de Bitcoin koers nu stabiliseert lijkt een stijging voor nu erg lastig te zijn. De Bitcoin lijkt gevangen te zitten in een dalende lijn. Alle grafieken tonen aan dat de munt gewoon nog verder gaat dalen en dat de koers niet gaat stijgen op dit moment. De meeste koopjesjagers zullen deze grafieken goed in de gaten gaan houden. Ze zullen afwachten tot de koers echt de bodem bereikt heeft en op dat moment toeslaan.

Toch zijn er ook al kaarten die aantonen dat de dalende lijn langzaam uitgeput begint te raken. Dit toont ook wel aan dat de koers nu al begint te stabiliseren. Terwijl eerst gedacht werd dat de koers pas richting de $ 5.000 zou gaan stabiliseren. Toch ziet het er voor nu nog niet naar uit dat de munt echt gaat stijgen. Voor nu is de $ 6.109 wel het laagste punt van de Bitcoin.

De verwachting is dat de stabilisatie die we nu zien tijdelijk is. Mogelijk zal de munt toch onder de $ 6.000 gaan zakken. Dit zou de deur gaan openen richting de $ 5.000 grens. Het enige goede nieuws eraan is dat de koers vanaf dat moment mogelijk weer gaat stijgen.

Mobiele versie afsluiten