Site pictogram 36.nl

Bitcoin koers lijkt vast te zitten onder de $ 9.000

De Bitcoin koers lijkt een beetje vast te zitten onder de $ 9.000. Analisten zijn zelfs bang dat het niet lang gaat duren voordat de Bitcoin onder de $ 8.000 duikt. Verschillende analysis tonen al aan dat de Bitcoin eronder kan zakken.

In de ochtend daalde de Bitcoin al naar $ 8.346. Terwijl er gisteren weinig beweging was te zien in de Bitcoin. Op 20 maart was er nog eventjes hoop dat de munt weer ging stijgen. De munt wist zelfs even boven de $ 9.000 uit te komen, maar botsten tegen de $ 9.200 aan. De analysis die nu recent zijn tonen duidelijk aan dat de Bitcoin waarschijnlijk weer verder gaat dalen.

Analysis tonen aan dat een stijging richting de $ 8.900 al bijna onmogelijk is op dit moment. Er moet echt een wonder gebeuren als de munt binnen een kort termijn richting de $ 8.900 gaat stijgen. Een verdere daling tot zelfs onder de $ 8.000 is meer in lijn met de verwachting.

Alleen een plotselinge stijging kan de Bitcoin nog redden

Alleen als de Bitcoin nu binnen een paar uur tijd richting de $ 8.700 gaat stijgen kunnen we verwachten dat de munt verder door gaat pakken. In dat geval zou het misschien zelfs mogelijk zijn dat de munt wel eindelijk boven de $ 9.000 gaat uitkomen. Maar voorlopig zijn analisten het somber in als het aankomt op een nieuwe prijsstijging.

Nu de Bitcoin zelfs rond de $ 8.000 wordt verhandeld op dit moment van schrijven zit er misschien zelfs een nieuwe uitverkoop aan te kopen. Een nieuwe uitverkoop zou ervoor kunnen zorgen dat de Bitcoin daalt naar $ 7.240. Dit was op 18 maart nog het laagste punt van de Bitcoin. Voorlopig lijken de vooruitzichten voor de Bitcoin dus niet echt gunstig.

Een daling van de koers lijkt het meest waarschijnlijk voor de Bitcoin op dit moment van schrijven. Verschillende analysis tonen aan dat er potentie in een daling zit in plaats van een stijging. Op weekbasis voorspellen analisten zelfs een koers van $ 6.600.

Mobiele versie afsluiten