Site pictogram 36.nl

Bitcoin koers stabiliseert mogelijk tot november

Het afgelopen jaar lijkt de Bitcoin enorm in koers te reageren als er nieuws naar buiten komt over een mogelijke update. Na aanloop van de update op 1 augustus ging de koers al snel onderuit tot zelfs $ 1800. Nadat de update niets bleek uit te maken steeg de koers naar $ 4000.

Dit laat zien dat beleggers duidelijk de updates afwachten voordat ze reageren door te kopen. Analisten verwachten dat de komende weken de koers gaat stabiliseren rond de $ 4000. De eerste grote stijging wordt pas weer verwacht in november. Er wordt dan weer een grote update verwacht.

Analisten verwachten dat bij de volgende grote update de koers opnieuw omhoog vliegt. Mogelijk kunnen beleggers ervan profiteren door vlak voor de update in te stappen. Analisten denken dat de cryptomunt voor nu z’n maximale capaciteit behaald heeft. Dit heeft te maken met de Blockchain technologie erachter. Hierdoor gaan de transacties te traag om zoveel beleggers te bedienen.

De komende maanden moeten we gaan afwachten wat er gaat gebeuren. Er zijn analisten die verwachten dat de koers tot november tussen de $ 4000 en $ 4500 zal blijven hangen. Er zijn ook analisten die bang zijn dat het tot november een chaos gaat worden rondom de transacties van de cryptomunt.

Mobiele versie afsluiten