Site pictogram 36.nl

Bitcoin koers stijgt weer ruim boven de $ 7000

De strenge correctie die we afgelopen weekend bij de Bitcoin koers zagen lijkt van tijdelijke duur te zijn. In een nieuwsbericht die we gisteren geplaatst hebben lieten we al weten dat de Bitcoin koers altijd sterker terugkomt. In het verleden werden correcties van 20% of meer al beloond met een stijging van minimaal 60%. Op dit moment lijkt de Bitcoin koers al uit het slop te trekken en staat op dit moment van schrijven de Bitcoin koers op $ 7200.

Het lijkt erop dat de correctie modus alweer voorbij is en de munt in een rap tempo aan het stijgen is. Eindelijk heeft de munt zijn weg naar boven weer terug gevonden. De afgelopen weken lijken de correcties nooit langer dan een paar dagen te duren. Dit is opvallend want voorheen duurde een correctie regelmatig een paar maanden. Deze fase is de Bitcoin alweer voorbij en de munt is binnen een paar dagen weer op weg naar de $ 7800 waar het vorige week woensdag vandaan kwam.

Vorige week woensdag werd het nieuws bekendgemaakt dat de munt geen hard fork update zou krijgen. Een harde klap waardoor de community twijfels kreeg over het voortbestaan van de munt. Deze twijfels vielen gelijktijdig met de correcite die eigenlijk al voorspeld was. Beleggers lieten weten dat het einde nabij was, maar zover kwam het allemaal niet. Maandag ging de koers zich al herstellen en vandaag steeg de munt weer boven de $ 7000.

Opnieuw een flinke stijging in de Bitcoin Koers

Voor de derde dag op rij is er opnieuw een flinke stijging in de Bitcoin koers te melden. Op dit moment van schrijven is de munt alweer 9,68% in waarde gestegen. Het ziet er dus naar uit dat de koers weer terrein terug probeert te pakken. Veel terrein ging er vorige week verloren aan Bitcoin Cash. Investeerders in de Bitcoin besloten hun geld eruit te halen na het update nieuwsbericht. Ze stapten massaal over op Bitcoin Cash waardoor de munt meerdere records wist te verbreken.

Maar nu de Bitcoin koers weer lijkt te herstellen verloor Bitcoin Cash in 24 uur tijd ruim de helft van z’n vermogen. Beleggers besloten weer terug te gaan naar de vertrouwde Bitcoin waar ze eigenlijk altijd hun geld op inzetten. Nu de Bitcoin koers weer aan het herstellen is lijkt er duidelijk geen sprake te zijn van een bubbel die aan het springen is. Voor veel beleggers is dit reden genoeg om hun geld weer op de Bitcoin koers te zetten.

Analyses op basis van de huidige Bitcoin koers

Op dit moment komt de Bitcoin koers nog 10% tekort om weer terug te komen op het oude niveau. Vorige week beleefde de Bitcoin koers nog een hoogtepunt met een waarde van $ 7800. Het lijkt erop dat de munt weer in deze richting gaat, maar het hoogtepunt is nog niet bereikt.

Volgens analyses zijn er zeker weten mogelijkheden dat de Bitcoin koers de komende uren en dagen verder gaat stijgen. Het is vooral belangrijk dat de koers de komende dagen bij de $ 7000 uit de buurt blijft. Als de koers te dichtbij de $ 7000 blijft hangen kan de munt weer even corrigeren. Tot nu toe lijkt het er niet op dat de munt bij de $ 7000 blijft hangen. De koers lijkt veilig boven de $ 7200 te hangen.

Mobiele versie afsluiten