Site pictogram 36.nl

Bitcoin koers vecht dapper terug

De Bitcoin koers heeft zich vandaag ontzettend dapper teruggevochten. De munt had gisteren een aardige rally te pakken. De munt wist van $ 7040 naar $ 7487 te gaan. Uiteindelijk sloot de munt de dag af met $ 7449. Rond het middaguur vocht de Bitcoin zichzelf terug naar de $ 7.503. Uiteindelijk werd zelfs de hoogste koers van de maand genoteerd $ 7.560.

Toch moeten we nu niet gaan verwachten dat de koers losgaat en weer gaat stijgen. De verwachting is ook vandaag nog steeds dat er een correctie aangaat komen. De laatste grafieken bevestigen dit ook. Analisten verwachten dan ook niet dat dit aan gaat houden. We zien dit eigenlijk nu al gebeuren. Op dit moment van schrijven is de munt ruim een procent gecorrigeerd. De koers staat nu op $ 7.390. Volgens verschillende analisten is dit het begin van de correctie die gepland staat voor de komende dagen.

Sommige analisten durven wel voorzichtig te voorspellen dat de Bitcoin misschien toch nog gaat stijgen. Wie weet vindt de munt straks wel support rond de $ 7.900. Toch zijn er nog genoeg analisten die hier niet in geloven. Ze verwachten dat de komende uren zelfs wegzakt naar de $ 7.100. De tijd zal het ons vooral gaan leren. De munt zal dus mogelijk niet overtuigend gaan stijgen, zoals sommige beleggers misschien stiekem gehoopt hadden.

Bitcoin moet een overtuigende koers neerzetten om weer te stijgen

Volgens analisten moet de Bitcoin met een stevige koers komen om het tegendeel te bewijzen. Tot die tijd is de kans groot dat de munt niet uit het dal klimt en weer gaat dalen. De munt moet vanavond echt stijgen naar $ 7.930 om zich weer terug te knokken tot een stijging. Maar de meeste analisten zien dit op het korte termijn niet gebeuren, waardoor de laatste grote correctie gestart wordt.

Analisten verwachten zelfs dat de Bitcoin vanavond nog naar de $ 7.100 regio daalt. Als de munt zelfs op $ 6900 eindigt wordt de deur opengezet om te dalen naar $ 5.000. Daarna zal de munt pas weer gaan stijgen mogelijk terug naar de $ 9.990 is de verwachting voor het lange termijn.

Mobiele versie afsluiten