Site pictogram 36.nl

Bitcoin koers vliegt op en neer

De Bitcoin koers beweegt zich de afgelopen 24 uur extra opvallend. Gisteren was er een belangrijke feestdag voor Japan en Amerika. De twee belangrijkste landen in de handel van de Bitcoin. Dit betekende dat de handel achteruit ging en zelfs even onder de $ 8000 dook. De correctie door de feestdag was van korte duur want vanochtend stond de Bitcoin koers alweer op $ 8333.

Alleen een paar uur later dook de munt weer richting de $ 8222. Op dit moment van schrijven staat de Bitcoin koers nog maar op $ 8182. Het is absoluut positief dat de Bitcoin koers snel wist te herstellen van de dip onder de $ 8000. Het nadeel is dat het herstel zich niet doorzet. Als de Bitcoin koers zichzelf zo snel weet te herstellen zien we meestal dat de munt doorpakt om nieuwe records te verbreken. Alleen vandaag bleef de rally die je normaal zou verwachten uit.

Toch is het geld waarin gehandeld wordt met de Bitcoin opnieuw toegenomen. Op dit moment wordt er met $ 5 biljoen gehandeld in Bitcoins. Dit is het hoogste niveau sinds 16 November. Toch tonen de prijs analyses aan dat de Bitcoin een poging gedaan heeft om door te breken, maar dat dit helaas mislukt is.

Bitcoin koers kan weer gaan stijgen

Ondanks dat de Bitcoin koers een beetje heen en weer beweegt tonen analyses aan dat er hoop is voor een nieuwe stijging. De Bitcoin koers kan weer gewoon gaan stijgen en we hoeven echt niet bang te zijn voor een nieuwe extreme daling van de munt. Nieuwe analyses tonen zelfs aan dat we de komende dagen een nieuwe rally mogen verwachten.

We kunnen verwachten dat de Bitcoin koers verder gaat stijgen richting de $ 8600. Dit behoort absoluut tot de mogelijkheden voor de munt. Mocht de munt een dipje krijgen tijdens de komende paar dagen, dan is deze van korte duur. Net als dat we gisteren een dip zagen die van korte duur was en al snel weer terug op niveau kwam.

Toch wordt er wel een waarschuwing gegeven door de analisten. Als de munt vandaag nog verder daalt richting de $ 7900, dan zouden we toch wel een correctie kunnen verwachten. Het zou dan kunnen gebeuren dat de Bitcoin koers naar beneden gaat richting de $ 7600. Toch is de verwachting niet echt dat de Bitcoin Koers onder de $ 8000 zakt in de komende uren die ons de vrijdag nog rest. De verwachting is eerder dat de komende dagen de koers weer omhoog gaat.

Mobiele versie afsluiten