Site pictogram 36.nl

Bitcoin op weg naar de $ 5000?

De Bitcoin koers zit vandaag weer opnieuw in de lift. De koers staat op dit moment van schrijven op $ 3489. De verwachting is dat we binnenkort weer over de $ 3500. Dit weekend kan er weer opnieuw een record verbroken worden voor de cryptomunt. Volgens een aantal analisten is de munt zelfs op weg naar de $ 5000.

Het gevolg is dat nu nog meer mensen een account aanmaken om een munt te bemachtigen. Logisch als je nu instapt kan je een winst van $ 1500 maken in misschien wel een paar maanden tijd. Alleen als je instapt moet je wel weten dat de munt enorm volatiel is. Het zou zomaar nog wel een paar keer kunnen dalen voordat de $ 5000 eindelijk bereikt wordt.

De potentie van de cryptomunt is absoluut aanwezig. Helemaal nu de munt een update wist te overwinnen die zo goed als het einde van de munt kon betekenen. Gelukkig was dit niet het einde van de munt en hebben beleggers nog meer vertrouwen gekregen in de munt. Analisten roepen alweer dat de munt in 2021 zomaar een paar ton waard kan zijn!

Quarz verwacht nog voor 2018 de $ 5000

Een aantal analisten beginnen enthousiast te roepen dat de $ 5000 absoluut een optie is. We zouden alleen wel een dip moeten verwachten als de munt op $ 4700 staat. Een groot aantal beleggers zullen de munt dan weer verkopen vanwege de winst die ze dan maken.

Door dit soort uitspraken beginnen er twijfels te ontstaan bij beleggers. Is het slim om nu een munt bij te kopen of kan je beter gewoon toekijken. Als je nu een munt koopt stap je hoog in. Je moet er dan vertrouwen in hebben dat de $ 5000 echt behaald wordt om winst te maken.

Er zijn ook nog analisten die vermoeden dat de munt een bubbel is die elk moment kan knappen. Als dit gebeurt ben je natuurlijk je geld kwijt. Aan de andere kant horen beleggers nu al 9 jaar dat de munt een bubbel is. Tot nu toe is de munt nog steeds een hoop geld waard en zelfs drie keer verdubbeld sinds 1 januari. Reden genoeg om de bubbel weg te strepen en gewoon in te stappen bij vertrouwen.

Ons advies is wel om altijd alleen te beleggen met geld dat je niet nodig hebt. Het blijven aandelen en je loopt altijd het risico om je geld kwijt te raken. Als je dit risico niet wil lopen kan je het beste geld op je spaarrekening zetten. Wil je het risico lopen om rijk te worden? Stap dan vooral in de cryptomunt. Het kan de moeite waard zijn om te beleggen in de munt.

Redenen waarom je in de Bitcoin moet stappen!

Wij kunnen wel duizend redenen bedenken waarom je in de Bitcoin moet stappen. Analisten kunnen ook genoeg redenen bedenken waarom je moet instappen. Je zou dus eigenlijk gek zijn om het niet te doen. Toch hebben we nog even alle redenen voor je verzameld. Je hebt zo een idee waarom je in deze munt moet stappen.

Steeds meer bedrijven nemen de Bitcoin serieus

Een uitstekende ontwikkeling is dat steeds meer bedrijven de Bitcoin serieus nemen. Zelfs grote investeringsbanken geven het advies aan hun klanten om te investeren. Dit laat wel zien dat er veel vertrouwen is in de munt. Door alle vertrouwen wordt het steeds meer de moeite waard om in te stappen. De munt gaat hierdoor alleen maar harder stijgen. Uiteindelijk is de munt bedoelt als een valuta. Een valuta kan tenslotte alleen draaien op vertrouwen vooral als er geen land aan gekoppeld is.

Er zit een limiet aan de Bitcoin

Er is steeds meer interesse in de Bitcoin, maar er komt een moment dat de munten op zijn. Er komen er steeds meer een paar per maand vrij. Doordat de interesse toeneemt en de munten steeds schaarser worden neemt de waarde toe. Het is niet voor niets waarom de munt zo populair wordt. Dit is ook de reden om juist nu in te stappen. Op het moment dat de munt echt op is kan de waarde tot nieuwe mega records stijgen. Na 2040 zullen er geen nieuwe munten meer vrijkomen is de verwachting.

De bitcoin wordt gezien als het nieuwe goud

Goud is al tientallen jaren een veilig product om in te beleggen. Het staat bekend dat het altijd in waarde toeneemt. Maar dat je er wel voor de lange termijn in moet beleggen. Dit is ook zo met de Bitcoin. Het is een prachtige munt, maar je moet er wel voor een lange tijd in beleggen. Voor het korte termijn kan je regelmatig een verlies boeken. Beleggers die dit jaar aan het begin zijn ingestapt hebben hun inzet al 3,5 keer zien verdubbelen. Er is geen enkele munt waarmee je zoveel winst maakt. Als je niet wil instappen in goud dan is de Bitcoin een mooi alternatief.

Waarom zou je nu niet instappen in de Bitcoin?

Kijk vooral uit naar het weekend

Ons advies is om regelmatig even de Bitcoin koers te checken in het weekend. De verwachtingen kunnen hard gaan. Het zou zomaar kunnen dat we dit weekend al de $ 3900 halen. De verwachting volgens analisten is dat we dit sowieso al in augustus gaan halen.

Heb je nog geld over? Stap dan voor het korte termijn in bij de Bitcoin. Je zou zomaar een winst van $ 400 kunnen maken in een paar dagen tijd. Vergeet niet in te stellen dat je de munten verkoopt bij $ 3900. Dit kan een leuke belegging zijn waarmee je veel winst kan maken in een kort tijdsbestek.

Mobiele versie afsluiten