Site pictogram 36.nl

Bitcoin prijsanalyse voor de komende uren

Nu de Bitcoin koers hard aan het stijgen is het logisch dat je jezelf afvraagt wat je nu het beste kan doen. Kan je hier beter op inspelen door munten te kopen? Of kan je beter je munten verkopen en profiteren van de hoge Bitcoin koers.

De technische prijsanalyses tonen aan dat er nog steeds een stijgende lijn in de Bitcoin zit. Dit betekend dat de munt zeker weten nog in waarde aan het toenemen is. Maar de lijn toont ook aan dat de munt op dit moment uitgeput raakt door de stijgende lijn. Dit zou kunnen betekenen dat er een correctie aanzit te komen. Vanwege de enorme stijging in de afgelopen uren en dagen zou een correctie heel gezond zijn.

Correctie of blijven stijgen?

Als er een gezonde correctie plaatsvindt kan de Bitcoin koers terugvallen naar $ 6000. Dit is helemaal geen probleem zelfs niet als de munt even zal terugzakken naar $ 5700. Nadat de correctie voorbij is kunnen we verwachten dat de munt weer gaat stijgen. Ons advies is om op dit punt een munt te kopen en mee te profiteren.

Het enige nadeel is dat we geen flauw idee hebben wanneer de correctie gaat komen. Op het korte termijn is een correctie mogelijk, maar ook een stijging naar $ 7400. Dit laatste zit er al bijna aan te komen en is dus geen gek nieuws meer. Mogelijk dat hierna de correctie plaatsvindt, maar bij de Bitcoin weten we het natuurlijk nooit zeker.

Mobiele versie afsluiten