Site pictogram 36.nl

Bitcoin rally loopt vast richting $ 7.000

Het lijkt erop dat de Bitcoin wat moeite ervaart om richting de $ 7.000 te gaan. De Bitcoin wist gisteren te stijgen tot $ 6.785. Niet lang daarna corrigeerde de munt weer. Toch was het wel de hoogste koers die bereikt werd sinds 22 juni 2018. Toch lijken de Bulls geen grip te krijgen op de stijgende lijn. Het lijkt erop dat de Bulls niet genoeg kracht hebben om de $ 6.754 voorbij te gaan.

Op dit moment van schrijven is er weinig beweging te vinden in de Bitcoin. Af en toe staat de koers op een kleine winst. Op andere momenten staat de munt op een klein verlies. Op dit moment van schrijven is de munt $ 6.605 waard. Dit is wel een stuk van de $ 6.785 vandaan, maar vergeleken met de sluiting gisteren staat de munt niet op een groot verlies.

Als we kijken naar de technische analyses dan is er meer beweging in de Bitcoin dan we in de koers terug zien. We zien dat verschillende kopers en verkopers een poging doen om de koers weer te laten stijgen. Alleen dat de munt tegen een psychologische barrière aanloopt. Mogelijk ligt de barrière rond de $ 6.800 daarna zal deze rond de $ 7.000 liggen.

Wat kunnen we verwachten?

Aan de hand van de technische analyses kunnen we nog wel verwachten dat de koers omhoog gaat. De koers zal mogelijk niet verder dalen zoals we eerder wel zagen. Maar als de munt vandaag niet op $ 7.000 uitkomt kan een daling niet meer tegengehouden worden. Mogelijk gaat de koers dan weer iets corrigeren. Het is de vraag hoe groot de correctie gaat zijn. Gezien de huidige koers achten wij de kans klein dat de munt vandaag nog naar $ 7.000 gaat. Alhoewel we begin van de week ook een forse stijging in vijf minuten zagen. Alles is dus nog mogelijk.

Als de munt de volumes niet weet te vinden om weer te gaan stijgen, dan kunnen we zelfs een flinke correctie verwachten. De munt zou zelfs terug kunnen gaan naar $ 6.250. Dit is natuurlijk niet prettig als de koers eindelijk weer boven de $ 6.500 staat. Alleen als de munt boven de $ 6.717 eindigt vandaag is er nog hoop voor een vervolg aan de rally.

Mobiele versie afsluiten