Site pictogram 36.nl

Bitcoin update gaat live

Een grote Bitcoin update is live gegaan. De langverwachte Bitcoin core update is eindelijk uitgerold. Het heeft even geduurd voor de update is uitgerold. Deze update werd een paar jaar geleden namelijk al aangekondigd, maar nu pas officieel uitgerold. Dankzij de nieuwe update wordt SegWit nu eindelijk volledig ondersteund.

Gebruikers kunnen nu eindelijk profijt hebben van de SegWit update die in augustus uitkwam. Dankzij deze update worden o.a. de transactiebestanden kleiner gemaakt. Hierdoor kunnen transacties veel sneller verwerkt worden en kan er sneller in Bitcoins gehandeld worden. Daarnaast krijgen gebruikers een gebruiksvriendelijk adres door de update.

Door de nieuwe update gaat er nog iets groots veranderen. De transactiekosten die nu gerekend wordt voor Bitcoins gaan omlaag. Het is een veelgehoord commentaar dat de transactiekosten veel te hoog zijn. Vooral vergeleken met andere diensten of cryptomunten. Gelukkig is er nu eindelijk naar de gebruikers geluisterd en zijn de transactiekosten omlaag gegaan.

Update is een enorme stap voor de toekomst van de Bitcoin

De programmeurs hebben laten weten dat deze update ontzettend belangrijk is. Met deze update laten we duidelijk zien dat we klaar zijn voor de toekomst van de Bitcoin. We verwachten natuurlijk dat het aantal transacties alleen maar zal toenemen. Het is dan fijn als het netwerk niet overbelast raakt en transacties nog steeds snel verwerkt worden. Met deze update is het netwerk eigenlijk klaargemaakt voor de toekomst.

Verschillende crypto exchange websites hebben inmiddels het systeem al geüpgraded naar SegWit. Alleen nu gaat het systeem eindelijk echt werken. De gebruiker gaat van de update echt profijt hebben en merken dat ook de kosten omlaag gaan. Hopelijk zal dit ook gaan transformeren in extra handel in de Bitcoin.

Mobiele versie afsluiten