Site pictogram 36.nl

Bitcoin zal binnenkort naar $ 11.500 stijgen

Op dit moment heeft Bitcoin de eerste slag geslagen door de $ 9.000 grens te verslaan. Toch zal dit nog niet het einde van de rally zijn voor de Bitcoin. Bitcoin analist Bill Baruch voorspelt namelijk dat de munt binnenkort naar de $ 11.500 gaat. Bill Baruch is geen onbekende analist. Hij wist zelfs de recente crash te voorspellen en de stijging die op dit moment bezig is.

Bill Baruch heeft een uitstekende reputatie als het aankomt op voorspellingen. In februari toen de crash naar een dieptepunt van $ 7.200 zakten wist Baruch al dat het om een correctie van een paar weken zou gaan. Daarna was hij ervan overtuigd dat de Bitcoin terug zou stijgen naar $ 10.000. Dit gebeurde recent exact want in maart 2018 werd de $ 10.000 weer even aangetikt.

Op het lange termijn zal de Bitcoin veel vaker stijgen dan dalen

Als Bill Baruch naar het lange termijn gaat kijken is hij ervan overtuigd dat er meer stijgende lijnen zijn dan correcties. De munt zal blijven stijgen helemaal nu Tax Day in Amerika weer voorbij is. De stijgende lijn is overigens niet alleen te zien bij de Bitcoins, maar ook bij de altmunten. Dit is een uitstekende ontwikkeling voor de complete markt.

Overigens is Bill Baruch niet de enige analist die positief is over de ontwikkeling van de cryptomarkt. Verschillende analisten lieten al weten dat de Bitcoin na 17 april weer gaat stijgen. Deze stijgende lijn is nu ook duidelijk te zien. Sommige analisten slaan zelfs zo ver door dat ze verwachten dat de Bitcoin in 2022 de $ 250.000 gaat aantikken. Cryptomunten zullen uiteindelijk de wereld gaan overnemen is de verwachting van sommige analisten.

Mobiele versie afsluiten