Site pictogram 36.nl

Bitcoin zet zinnen op $ 12.000

De Bitcoin heeft z’n zinnen gezet op een koers van $ 12.000. Dit kan een moment zijn om te juichen, maar doe dit vooral nog niet te vroeg. Al een paar dagen lang verwachten analisten een correctie op de koers. Dit komt doordat de munt gewoon te hard gestegen is in de afgelopen dagen. Het is dus mogelijk dat de munt corrigeert voordat deze de $ 12.000 bereikt.

De Bitcoin koers lijkt op dit moment zelfs in de buurt te komen van het record van afgelopen zondag. Op dit moment van schrijven staat de Bitcoin koers op $ 11.711. Afgelopen zondag werd het record van $ 11.831 neergezet. Het lijkt erop dat de Bitcoin dit record binnenkort gaat verbreken en mogelijk de $ 12.000 gaat aantikken.

De afgelopen 24 uur wist de Bitcoin een winst te maken van 4,18%. De afgelopen week kwam de totale winst zelfs op 18% uit. Door de enorme stijging ligt een correctie op de loer. Het is de vraag wanneer dit precies gaat gebeuren. Gaat dit gebeuren voordat de $ 12.000 bereikt wordt of er vlak na?

Analyses tonen nog steeds aan dat de Bitcoin koers langzaam uitgeput begint te raken. Door de tekenen van uitputting zou het goed kunnen dat de Bitcoin koers binnenkort een flinke correctie gaat maken. Dit hoeft in principe niet iets te zijn waar we bang voor moeten zijn. Een correctie op z’n tijd is gezond, helemaal als de koers de afgelopen tijd flink in waarde gestegen is.

$ 12.000 Bitcoin koers record moet haalbaar zijn

Ondanks dat de Bitcoin koers tekenen van uitputting vertoont is het wel mogelijk dat de $ 12.000 koers aangetikt gaat worden. Analisten verwachten zelfs dat dit binnen 48 uur gaat gebeuren. Toch blijft de kans op een correctie ook hoog. Vanwege de grote kans op een correctie is het de vraag wat er straks nou echt gaat gebeuren met de koers.

Als de Bitcoin koers vandaag eindigt onder de $ 10.950 dan kunnen we een kleine terugval gaan verwachten. Analisten verwachten dat de koers dan daalt naar $ 10.100. Blijft de koers vanavond boven de $ 10.950, dan zijn de verwachtingen positief te noemen.

Analyses tonen aan dat de deur richting de $ 12.000 open staat, maar dat een gezonde correctie tot de mogelijkheden behoort. Helemaal omdat de koers tekenen van verzwakking vertoont. Toch kijken we ondanks de waarschuwingen op een mogelijke correctie nog steeds naar een stijgende lijn.

Doordat we nog steeds een stijgende lijn blijven zien zou het heel goed kunnen dat we binnenkort een nieuw record neerzetten. Maar dit is wel een tijdelijk record. Nadat de $ 12.000 behaalt is zal er een flinke correctie plaatsvinden. De koers zou dan zelfs kunnen terugzakken naar $ 8900 of zelfs $ 8600. Mocht dit gebeuren dan is dit tijdelijk. Ons advies is om op dit moment weer nieuwe Bitcoins te kopen. Je kan dan weer meer profiteren van een nieuwe prijsstijging. Helemaal als er weer een nieuwe rally komt om de $ 12.000 te bereiken.

Mobiele versie afsluiten