Site pictogram 36.nl

BTCC keert terug

BTCC beter bekend als BTC China keert terug met een crypto exchange site. De website hoorde voorheen bij de drie grootste crypto exchange sites ter wereld. Alleen in september 2017 sloot de website voor goed de deuren. Tot vandaag want ineens is de derde grootste crypto exchange site ter wereld weer terug online. Beleggers kunnen vanaf vandaag weer via de website handelen in cryptomunten.

BTCC heeft een iets andere naam, maar de doelen zijn nog groter dan in 2017. Als eerste is er een groter aanbod en kan er niet alleen gehandeld worden in Bitcoin. Op dit moment kunnen beleggers munten kopen in: bitcoin, bitcoin cash, litecoin en Ethereum. De bedoeling is om in de toekomst nog meer munten toe te voegen. Beleggers op de website mogen zelf gaan beslissen welke munten dit worden. Via een speciale stemsysteem kunnen ze een stem uitbrengen op de munten die ze nu nog missen. Een munt als Ripple zou dus in de toekomst toegevoegd kunnen worden.

Het bedrijf dat voorheen eigenaar was van Bitcoin China is verhuist naar Hong Kong en London. De reden dat ze in september moesten stoppen was doordat de overheid ze verbood nog langer cryptomunten te verhandelen. Na de stop moesten ze op zoek gaan een alternatief en die hebben ze nu gevonden in London en Hong Kong.

BTCC krijgt eigen cryptomunt

In eerste instantie is de website gelanceerd als een exchange site. Maar er is nog veel meer gaande op de website. Als beleggers geld storten, cryptomunten kopen of verkopen krijgen ze punten. Op dit moment kunnen ze nog niets met de punten. Maar het is de bedoeling dat deze klanten ze straks kunnen omwisselen naar BTCC cryptomunten.

BTCC wil op deze manier iets terug doen voor de crypto community. Daarbij willen ze graag de klanten bedankt voor hun support ondanks de sluiting. Vooral nu oude klanten weer terugkeren wil BTCC ze graag met openarmen ontvangen. Dit doen ze met een ontvangst waarbij ze gratis cryptomunten kunnen krijgen. Echter is er nog geen exacte deadline wanneer de BTCC cryptomunt verkrijgbaar moet zijn.

Naast een BTCC cryptomunt zijn er nog meer aanpassingen aan het platform gedaan. Beleggers kunnen vanaf nu bijvoorbeeld eenvoudiger geld storten of laten uitbetalen. Daarnaast zou de complete handelservaring verandert zijn op het platform. Dit maakt het volgens BTCC zelf voor beleggers nog leuker om te handelen in cryptomunten.

Mobiele versie afsluiten