Site pictogram 36.nl

Bull signalen geven hint op Bitcoin stijging

De Bitcoin koers is eigenlijk al meer dan een week vrij saai. De munt weet niet boven de $ 8.000 uit te komen en mist volume. Ondanks kleine winsten komt de munt niet echt vooruit en hangt er nog steeds een correctie in de lucht. Totdat analisten vandaag ineens met het nieuws komen dat een stijging er misschien wel inzit. Er zijn namelijk Bull signalen die aantonen dat er een stijging aankomt.

Op dit moment van schrijven staat de munt op een hele kleine winst. De koers ligt op $ 7.732. Dit ligt nog wel een klein stukje weg van de $ 8.000 grens. Maar analisten denken dat de bulls hints geven dat hier weleens een verandering in kan komen. Er zijn bijvoorbeeld signalen dat de verdediging van de $ 7.000 grens groot is. Dit zou kunnen betekenen dat de munt hier niet meer zo snel onder zakt zoals eerst gedacht werd. Analisten en investeerders beginnen daardoor weer stiekem te hopen op het verbreken van de $ 8.000 grens.

Sommige analisten hopen zelfs op een mogelijke stijging richting de $ 8.870. Als die stijging ingezet wordt kunnen we echt stappen gaan maken. De koers zou dan zomaar terug kunnen komen naar de $ 10.000 grens. Een stap die we natuurlijk allemaal graag zien na de correctie weken die we achter de rug hebben met de Bitcoin.

Week analyses van de Bitcoin

Het lijkt erop dat de daling naar $ 6.000 of misschien zelfs $ 5.000 uitgesloten is. Voorlopig zou dit er niet meer inzitten hiervoor is de verdediging te sterk. Toch is het nog wel iets te vroeg om dit met zekerheid uit te spreken, maar de verwachtingen zijn sterk voor de $ 7.000 grens.

Het zou kunnen dat op weekbasis de Bitcoin zijn pijlen gaat richten op $ 8.800. Gezien de snelheid van de afgelopen dagen zou dit weleens in kleine stapjes kunnen gebeuren. Het is nog niet zeker of dit echt in grote stappen gaat gebeuren met een rally zoals we in het verleden zagen. Het is voor de munt eerst noodzakelijk om de $ 8.000 grens te passeren.

De week analyses tonen duidelijk aan dat er mogelijk een stijgende lijn aankomt. We zouden hier geen maanden meer op hoeven te wachten. Dit is goed nieuws voor de beleggers die stiekem smachten naar een hogere Bitcoin koers. Het enige wat voor nu van belang is dat de Bitcoin ruim boven de $ 7.000 weet te blijven. Als dit lukt is de eerste stap naar de $ 8.000 grens gezet.

Mobiele versie afsluiten