Site pictogram 36.nl

Coinbase gerucht gaat dat Ripple toegevoegd gaat worden

Ripple presteert sinds gisteravond ineens uit het niets uitstekend. De oorzaak werd gezocht bij het feit dat een Zuid-Koreaanse bank samen gaat werken met de munt. Maar dit blijkt niet de enige reden te zijn waarom de munt ineens in waarde stijgt. Het gerucht gaat namelijk dat Ripple mogelijk toegevoegd gaat worden aan Coinbase.

Eén van de grootste crypto exchange sites Coinbase heeft op dit moment nog geen mogelijkheid om in Ripple te handelen. Op dit moment gaat er een nieuwsbericht rond dat Coinbase de Ripple binnenkort gaat toevoegen. Dit gerucht is overigens nog niet bevestigd door Coinbase zelf.

Het gerucht dat Ripple toegevoegd gaat worden gaat al een paar maanden. Volgens een analist zou het moment eindelijk daar kunnen zijn dat de munt echt toegevoegd gaat worden. Het is alleen de vraag of dit gerucht echt waar is. Een paar maanden terug kwam Coinbase nog met een statement naar buiten dat ze de Ripple absoluut niet toe gaan voegen. Toch hebben we in het verleden al vaker gezien dat dit ineens weer anders kan zijn.

Scherpe daling in Ripple koers is mogelijk als gerucht niet waar blijkt te zijn

Als de koersstijging inderdaad veroorzaakt wordt door het nieuws dat Coinbase de Ripple gaat toevoegen, dan kan er straks paniek uitbreken als dit niet waar blijkt te zijn. Beleggers kunnen vervolgens hun geld er weer uit gaan halen en de munt zal weer terug bij af zijn. Voor beleggers in de Ripple is het dus te hopen dat de munt echt toegevoegd gaat worden aan Coinbase.

Het is sowieso onwaarschijnlijk dat de Ripple deze week al toegevoegd gaat worden aan Coinbase. De exchange site heeft namelijk al genoeg aan hun hoofd. Er is namelijk een rechtszaak tegen de site aangespannen dat personeel intern cryptomunten voor zichzelf zou handelen met voorkennis. Iets wat uiteraard verboden is op een beleggingssite. Toch kan het gerucht de moeite waard zijn om nu toch te investeren in Ripple mocht het gerucht waar zijn.

Mobiele versie afsluiten