Site pictogram 36.nl

Cryptomarkt slaat terug na correctie

De cryptomarkt lijkt vandaag opnieuw terug te slaan na de correctie die lang lijkt voort te duren. Volgens de statistieken weet de totale cryptomarkt vandaag $ 50 miljard in marktwaarde terug te pakken. Opvallend genoeg is één van de grootste stijgers vandaag de Ripple.

Gisteren begon Ripple al te herstellen van de correcite. De munt stond op het diepstepunt rond de $ 1,18 en schoot al snel boven de $ 1,20. Op dit moment staat de koers even op $ 1,37, maar de munt stond vanmiddag zelfs op $ 1,41. De koers staat ook weer eindelijk in het groen na constant op rood te hebben gestaan.

Maar Ripple is niet de enige munt die in de plus staat. Bitcoin laat de $ 10.000 weer eens achter zich en zet een duidelijke plus neer met een groei van 3,37%. De munt staat op dit moment van schrijven op $ 11.219. Dit is ruim boven de $ 10.000 grens waar de munt steeds tegenaan aan het hikken was.

Ethereum weet van de drie cryptomunten ook een enorme winst terug te pakken. De koers dook gisteren weer onder de $ 900 en er werd al voorspelt dat de munt snel die grens voorbij moest gaan om te groeien. Beleggers lijken hiernaar geluisterd te hebben want de munt staat op een winst van 4,97% met een koers van $ 1035. De munt staat dus eindelijk weer boven de $ 1.000.

Kleine correctie na prijsstijging

Vanmiddag ging het allemaal zelfs nog een stukje beter met de cryptomunten. Ripple leek zelfs even richting de $ 1,45 te stijgen en de Bitcoin tikten $ 11.360 aan. Maar daarna corrigeerde alle munten een klein beetje. Toch is de correctie klein genoeg om nog steeds in de plus te staan. De kleine correctie heeft waarschijnlijk te maken met angstige beleggers die willen profiteren van de kleine winstmarge.

Op dit moment staan alle cryptomunten nog steeds mooi in de plus. De kleine correctie heeft dus nog niet voor verliezen op de markt gezorgd. Er waren zelfs cryptomunten die hard aan het groeien zijn. Een voorbeeld is de cryptomunt stellar. Deze munt wist vandaag 13,78% in waarde te stijgen. De koers ligt op dit moment op $ 0,56.

Een andere cryptomunt die een grote winst weet te pakken is NEO. De munt staat op een winst van 11,08%. Met een koers van $ 138 gaat het ook met deze munt goed. Dit zijn mogelijk twee munten die we de komende maanden goed in de gaten moeten gaan houden.

Mobiele versie afsluiten