Site pictogram 36.nl

Cryptomarkt stabiliseert rond $ 500 miljard

Langzaam aan lijkt de totale cryptomarkt te stabiliseren. De totale markt is nu eindelijk weer boven de $ 500 miljard waard. De cryptomarkt heeft nog een lange weg te gaan om volledig te herstellen, maar is wel op de goede weg. Het is niet zo heel vreemd dat er wat meer tijd voor nodig is om te herstellen. De Bitcoin verloor 70% in waarde. Dit is een enorme crash om van te herstellen.

Gisteren verloor de Bitcoin zelfs weer wat in waarde. Waarschijnlijk ging het om een gezonde correctie nadat de munt eindelijk weer boven de $ 10.000 was uitgekomen. De munt corrigeerde uiteindelijk naar $ 10.350. Vandaag staat de munt alweer in de plus. Op dit moment van schrijven weet de Bitcoin een winst te noteren van 7,35%. Een indrukwekkende prestatie die de munt ook meteen boven de $ 11.000 weet te brengen. De koers staat op dit moment van schrijven op $ 11.201.

Het aantal beleggers in de Bitcoin lijkt sterk in opkomst te zijn. Op alle platformen wereldwijd neemt het aantal beleggers in de Bitcoin op dit moment flink toe. Het lijkt erop dat de munt een rally gaat inzetten richting de $ 13.000. Dit zou best mogen gezien de munt aardig wat te voorduren heeft gehad en de markt weer uit het slob moet trekken. Als de Bitcoin weer verder gaat stijgen is de kans groot dat de rest meegaat.

In Zuid-Korea heeft het aantal beleggers in alleen al de Bitcoin een nieuw hoogtepunt bereikt. In de afgelopen 24 uur werden er in Zuid-Korea 80.000 Bitcoins gekocht en verkocht. Voor het eerst sinds half januari lijkt de vraag naar Bitcoins in Zuid-Korea te stijgen. Dit heeft mogelijk te maken met de uitblijvende strengere regels voor beleggers in cryptomunten.

Groene cijfers na lastige zondag

De totale cryptomarkt vertoont op dit moment ook meerdere groene cijfers. Dit doet de markt na een lastige zondag beleefd te hebben. Met de Bitcoin ruim op kop volgt Ethereum en Ripple op gepaste afstand door ook groene cijfers te schrijven. Dit is uiteraard fijn nieuws helemaal na een lastige zondag. Vanwege een nog onbekende reden daalde de cryptomunten zondag weer in waarde. Mogelijk ligt de oorzaak bij de harde stijging van de afgelopen dagen.

Ethereum lijkt ook weer langzaam richting het oude niveau te kruipen. Vandaag werd een winst genoteerd van 4,42%. De koers staat op dit moment van schrijven op $ 956. De munt lijkt dus ook de stijgende lijn te pakken te hebben. Maar heeft helaas het $ 1.000 record nog niet verbroken van een paar weken geleden. De munt heeft dus nog wel een weg te gaan om in de voetsporen van de Bitcoin te trekken.

Ripple blijft ook een beetje wankelen. Afgelopen weekend ging de munt nog richting de $ 1,18. Dit leek de goede kant op te gaan, maar de munt corrigeerden naar een dieptepunt van $ 1,07 op zondag. Vandaag lijkt de munt weer op te krabbelen, maar is deze nog niet hersteld van de dip op zondag. De Ripple noteert op dit moment een winst van ruim 4% en staat op $ 1,12.

Litecoin weet ook weer te stijgen in waarde, maar gaat niet meer zo hard als aan het begin van de week. De munt noteert vandaag wel een winst van 5% en staat op $ 226.

Mobiele versie afsluiten