Site pictogram 36.nl

Cryptomarkt stijgt met de Bitcoin mee

Niet alleen bij de Bitcoin is een positieve beweging te zien. De rest van de cryptomarkt lijkt vrolijk mee te stijgen. De andere munten noteren ook ruime groene cijfers en lijken te herstellen. Vandaag lijkt er echt een positieve ontwikkeling te zijn voor de cryptomarkt in z’n geheel.

De tweede grootste cryptomunt ter wereld Ethereum stapt namelijk duidelijk in de voetsporen van de Bitcoin. De munt stijgt met 9% in waarde naar $ 472. Hierdoor lijkt de $ 500 weer in het zicht te zijn. Dit mag ook wel want de munt dook zelfs onder de $ 400 de afgelopen dagen. Maar nu de Bitcoin in de lift zit gaat Ethereum automatisch mee.

Een andere zeer geplaagde munt is natuurlijk de Ripple. Begin van het jaar was de munt nog bijna $ 4 waard. Deze week dook de munt zelfs onder de $ 0,50. De munt had moeite om de $ 0,40 nog vast te houden. Maar nu de Bitcoin omhoog schiet gaat de Ripple lekker mee. De munt boekt vandaag een winst van 6% en staat op een koers van $ 0,57. Het lijkt erop dat de Ripple de $ 0,50 achter zich gaat laten. Een snelle stijging naar de $ 1 zou de munt absoluut goed kunnen doen.

Cryptomarkt stijgt verder in waarde

Vanmiddag op het hoogste punt van de stijging dook de totale marktwaarde voor het eerst in april weer even boven de $ 300 miljard. Op dit moment van schrijven is de Bitcoin ietsje in waarde gezakt waardoor de marktwaarde van alle cryptomunten bij elkaar nog $ 298 miljard is. Maar als de munten door gaan pakken morgen dan is er een goede kans dat de $ 300 miljard voor de markt weer inzicht is.

De complete top 10 toont eigenlijk groene cijfers. Op een bepaalt moment was de complete top 10 voorzien van een winst van 10%. Dit nam later iets af, maar de cijfers zijn nog steeds zeer positief te noemen. Het is te hopen dat de markt hierop kan voorbouwen.

Mobiele versie afsluiten