Site pictogram 36.nl

Cryptomarkt toont kleine stijgende lijn

Voor de tweede dag op rij eigenlijk worden er kleine winsten geboekt op de cryptomarkt. Na een flink verlies op de maandag zit er zowel op dinsdag als woensdag een kleine winst in. Toch is elke euro er weer één helemaal na de afgelopen weken waarin de munten er niet goed voorstonden.

Als de cryptomarkt elke dag een kleine winst weet te boeken, dan kan dit uiteindelijk voor meer vertrouwen in de markt zorgen. Dit zou ervoor moeten zorgen dat de complete markt weer in waarde gaat stijgen. Tot die tijd is het vooral afwachten hoe de ontwikkelingen gaan lopen. Maar voor nu is er in ieder geval een kleine stijgende lijn te zien. Deze lijn zet zich voort over de complete markt.

Bitcoin kruipt langzaam terug naar de $ 7.000

Afgelopen zondag nog wist de Bitcoin de $ 7.000 en zelfs $ 7.100 aan te tikken. Sommige beleggers hoopte zelfs dat alles door zou gaan zetten en de munt richting de $ 8.000 zou gaan. Maar maandag zakte de munt met $ 400 ruim onder de $ 7.000 en leek deze er even niet meer in te zitten.

Gisteren stabiliseerde de koers van de Bitcoin iets en wist de munt weer wat omhoog te kruipen. Op dit moment van schrijven is er een winst van 1,04% en staat de Bitcoin koers op $ 6940. Het lijkt erop dat de $ 7.000 weer inzicht komt ondanks dat de munt het rustig aandoet met kleine stapjes.

Beleggers hopen stiekem dat de Bitcoin snel de $ 7.000 gaat aantikken. Het volgende cruciale punt voor de munt gaat namelijk de $ 7.200 worden. Als de koers dit getal weet aan te tikken kan de munt weleens door gaan stijgen naar de $ 8.000. Een aantal analisten voorspellen al dat de koers minimaal op $ 8.000 gaat eindigen in april. Als dit gebeurt zou het begin van het herstel zijn ingezet.

Ethereum en Ripple boeken kleine winst

Naast de Bitcoin boeken ook Ethereum en Ripple een kleine winst vandaag. Voor deze munten is het ook de tweede dag op rij dat er een winst geboekt wordt. Ethereum bouwt een stabielere basis op boven de $ 400. Nadat de munt eronder was gezakt zouden nieuwe dalingen niet uitblijven, maar gelukkig ging het ineens de goede kant op. Ethereum staat nu op een koers van $ 423 en een kleine winst van een procent.

Ripple weet eindelijk weer boven de $ 0,50 uit te komen. De munt weet dit net vast te houden met een winst van 1,12%. Het is een kleine winst maar wel voldoende om eindelijk weer boven de $ 0,50 uit te komen. Het is natuurlijk wel de vraag of de geplaagde cryptomunt dit vast kan houden. Na de slechte maanden zou er weleens wat zon mogen gaan schijnen voor de Ripple.

Mobiele versie afsluiten