Site pictogram 36.nl

Cryptomarkt vertoont herstel

Het lijkt erop dat de cryptomarkt weer een klein beetje in de lift zit. Na het afgelopen weekend werd de kleine winst die er gemaakt werd snel weer ongedaan gemaakt. Maar de Bitcoin wist al snel te stabiliseren en ook de andere cryptomunten lijken hierin te volgen.

Toch is de totale marktwaarde van $ 300 miljard nog steeds ver weg. Op dit moment is er nog maar $ 264 over van de $ 700 miljard die ooit in de markt zat. Bitcoin heeft nog steeds het grootste marktdeel in handen met 43,9%. Het marktaandeel van de Bitcoin is zelfs een beetje gegroeid na de wanprestaties van andere cryptomunten.

Groene cijfers in de top 10

In de top tien schrijven bijna alle cryptomunten groene cijfers. Dit is na de afgelopen weken eigenlijk al een hele prestatie. De munten leken niet echt goed meer te willen presteren. Stiekem is er vanuit beleggers ook al de hoop uitgesproken dat april misschien nog wel de maand van het herstel gaat worden.

Ethereum wist bijvoorbeeld sinds dagen weer boven de $ 400 uit te komen. De munt noteerde een winst van ruim 2% en staat op dit moment van schrijven op $ 411. Dit is eindelijk weer eens een fijne ontwikkeling na de afgelopen weken en dagen.

Ripple heeft ook wat met z’n beleggers goed te maken. Lange tijd werd er geroepen dat de RSI zo hoog was dat de munt niet onder de $ 0,50 zou zakken. Helaas was het een kwestie van uren voor de munt dit wel deed. Vandaag is er een klein herstel en staat de munt bijna op $ 0,50 met een koers van $ 0,49 en een winst van 1%. Het is afwachten wat er de komende dagen gaat gebeuren voor we echt positief kunnen roepen dat er een stijging aankomt.

Mobiele versie afsluiten