Site pictogram 36.nl

Cryptomarkt wordt nog groter volgens voormalig JPMorgan bankier

Daniel Masters één van de vorige leidinggevende voor beleggingen via JPMorgen laat weten dat we in een nieuwe financiële revolutie zijn beland. Masters is nu officieel voorzitter van een digitale investeringsbank genaamd Coinshares. Hij vindt de cryptomarkt een ware revolutie en verwacht dat deze markt nog veel groter gaat worden dan deze nu is.

Volgens Masters gaat de ontwikkeling bij cryptomunten razendsnel. Dit komt vooral doordat er een soort digitale zandbak gecreëerd is voor cryptomunten. In deze zandbak konden ontwikkelaars uit de hele wereld bijdragen om de ideale financiële wereld te bouwen. Een ecosysteem dat nu al miljarden euro’s waard is in slechts acht jaar tijd.

Cryptomunten begonnen eigenlijk als een experiment, maar dit kan je de markt nu al lang niet meer noemen nu er miljarden in omgaan. Jarenlang lieten alle landen de ontwikkelaars ook hun gang gaan om beter te worden en nieuwe uitvindingen te ontwikkelen. Maar ineens kwamen er dit jaar banken, landen en regeringen die de munten willen gaan reguleren.

Deze nieuwe regels zorgen voor paniek vooral in het begin heeft het eigenlijk voor de enorme crash gezorgd. Toch beginnen steeds meer beleggers zich ook te realiseren dat regulering noodzakelijk is. Vooral als de munten een toekomst moeten hebben. Als die potentie er is komen ze niet onder regulering uit. Doordat dit nieuws langzaam begint in te zakken zien we ook minder gekke sprongen op de markt als een nieuwe regulering wordt aangekondigd.

Cryptomarkt gaat het opnemen tegen onze eigen dollar en pond

Daniel Masters denkt zelfs dat het zover gaat komen dat de cryptomarkt het op gaat nemen tegen het gewone geld. Er zit volgens hem meer potentie in de digitale munten dan de pond en dollar. Toch zijn er nog wel heel veel nep munten in omloop die volgens Masters nooit iets waard gaan worden. Ongeveer 5% van de markt gaat het overleven en nog veel groter worden dan het nu is.

We moeten hierbij vooral gaan kijken naar de leidende munten op dit moment. Durf dus te investeren nu het nog kan in munten als Bitcoin, Ripple, Etereum, Zcash en Monero. Maar probeer wel weg te blijven van een aantal munten die vooral bezig zijn met oplichting.

Mobiele versie afsluiten