Site pictogram 36.nl

Cryptomunten voor tweede dag op rij in de lift

Het lijkt erop dat cryptomunten weer de goede weg gevonden hebben. Voor nu dan want voor de tweede dag op rij tonen de schema’s groene cijfers. Dit is absoluut positief helemaal als je kijk naar het verlies van de afgelopen dagen. Vier dagen op rij stond de totale markt in brand en nu voor de tweede dag op rij is er een groene golf zichtbaar.

Coinmarketcap houdt de data bij van alle cryptomunten. De website laat weten dat de Bitcoin de afgelopen 24 uur op een winst uitkomt van 6,38%. Met een koers van $ 8.056 staat de Bitcoin weer boven de $ 8.000. Dit is een heel verschil met de $ 6.000 die gisterochtend vroeg werd gemeten door de Coinmarketcap. De munt lijkt zelf stiekem weer langzaam op weg te zijn naar nieuwe records.

Ethereum vertoond ook groene cijfers met een winst van 6,23% gaan ze de Bitcoin achterna. De munt heeft een koers van $ 813. De $ 1.000 is nog ver weg, maar er is een begin gemaakt aan de inhaalslag die alle cryptomunten de komende dagen moeten maken. Op de derde plek staat Ripple met een herstel van 2,65%. De koers staat op dit moment van schrijven op $ 0,76.

De totale markt lijkt ook te herstellen en wist zelfs in de afgelopen 24 uur $ 89 miljard in waarde terug te pakken. Dit is een winst van 29% in de totale cryptomarkt in slechts 24 uur tijd. De munten hebben allemaal nog een hoop goed te maken, maar het begin is wel duidelijk aanwezig.

Het Senaat van Amerika kijkt positief aan tegen cryptomunten

Een nieuwsbericht dat de totale markt zeker weten niet slecht deed was dat de US Senaat vandaag een bespreking had over de cryptomunten. Tijdens de bespreking kwam naar voren dat de senaat zeker weten niet slecht tegenover cryptomunten staat.

Toch twijfelen analisten dat het positieve nieuws van de US Senaat echt voor de omslag gezorgd heeft. Het zou natuurlijk ook kunnen dat beleggers gesnakt hebben naar positieve informatie over de Bitcoin en dit eindelijk kregen. Hierdoor zou de koers weleens een omslag gemaakt kunnen hebben.

Een ander punt is dat de beurzen wereldwijd wel problemen hebben. Er worden diepe rode cijfers getoond en beleggers lijken voor een alternatief te kijken. Vroeger werd er dan vooral geïnvesteerd in goud, maar dit lijkt nu anders te zijn. De Bitcoin en altmunten lijken het alternatief voor goud te zijn. Vooral omdat hiermee sneller een hogere winst mee te halen is. Helemaal nu de munten eindelijk weer in het groen staan.

Mobiele versie afsluiten