Site pictogram 36.nl

Eiland op de Caribbean te koop voor Bitcoins

Een eiland op de Caribbean is te koop gezet in ruil voor Bitcoins. Dit stukje paradijs is officieel te koop voor 5,3 miljoen pond. Hiervoor krijg je een stukje eiland van 13-acres. Maar de eigenaar wil eigenlijk liever Bitcoins voor het eiland dan echt geld. Voor 570 Bitcoins is het eiland officieel van jouw.

In het begin moest je er echt geld voor betalen, maar de eigenaar heeft nu zelfs aangegeven dat het eiland alleen van jouw kan worden als je het betaald in Bitcoins. Dit is de enige manier om in het bezit te komen van een stukje paradijs in de Caribbean. Voor de eigenaar is het natuurlijk vooral één grote marketing stunt. Door een betaling alleen in Bitcoins te accepteren is de advertentie ineens bij een veel groter publiek bekend. Mogelijk dat er een rijke Bitcoins eigenaar tussen zit die er 570 Bitcoins voor over heeft.

Bloody Bay kan van jouw worden

Het stukje paradijs ligt op Union Island in St. Vincent. Het stukje land dat je koopt heeft officieel een naam namelijk Bloody Bay. Misschien zou je na de aankoop kunnen regelen dat de naam Bloody Bitcoin Bay wordt. Mocht je van plan zijn om het te kopen, dan krijg je niet alleen land. Je krijgt er ook een vergunning bij om er een villa op te bouwen en een strandbar.

Er zijn nog genoeg mogelijkheden om het stuk land te ontwikkelen. Volgens de eigenaar is dit vergelijkbaar met de Bitcoin die nog volop in ontwikkeling is. Het stukje land dat je kan aanschaffen ligt op slechts een paar minuten van een klein vliegveld. Vanaf hier kan je eventueel andere omliggende eilanden bereiken of met je privé jet naar het eiland vliegen.

Mobiele versie afsluiten