Site pictogram 36.nl

EOS daalt na laagst punt in 2 maanden tijd

EOS bestaat nog niet lang, maar daalt nu al flink in waarde. Vandaag daalde natuurlijk een hoop cryptomunten, maar EOS verloor vandaag ruim 11%. Hiermee staat de koers nog maar op $ 9,30. Een paar uur eerder voordat de Aziatische markt sloot stond de munt nog op $ 10,50.

Het is onduidelijk waarom EOS in een paar uur tijd met 11% in waarde daalt. Mogelijk is de munt meegegaan met de verliezen die ook gezien werden bij de rest van de cryptomarkt. Maar EOS heeft natuurlijk de afgelopen dagen ook veel negatief nieuws over zich heen gekregen. Zo ontstond er een discussie over de rechten van de miners nadat ze zelfstandig zeven accounts hadden bevroren zonder enig bewijs.

Mogelijk is de daling van de prijs de afgelopen 24 uur ook een indirect gevolg van de beslissingen die de miners deze week hadden genomen. Ondanks de verliezen wordt EOS nog steeds het grootste ICO project uit de historie van cryptomunten genoemd. Het was de eerste cryptomunt die voor de lancering met investeerders $ 4 miljard wist op te halen. Toch is het wel zo dat de munt z’n glans verloren heeft in de afgelopen weken.

Sinds de officiële lancering zijn er enkel problemen geweest

Sinds de officiële lancering van EOS zijn er eigenlijk een aaneenschakeling van problemen geweest voor EOS. De cryptomunt heeft absoluut een paar opstart problemen bij de start. Zo had de munt al na 48 uur na release de eerste crash en waren er belangrijke codes door ontwikkelaars gestolen.

De laatste problemen rondom de miners lijken een ware crisis veroorzaakt te hebben bij de grootste ICO start-up allertijden. Het is logisch dat de koers hier duidelijk op reageert met een neerwaartse lijn. Sommige supporters van het begin hebben zelfs al besloten zich op een ander project te richten na alle problemen de afgelopen weken. Het is de vraag of EOS deze supporters nog terugkrijgt.

Mobiele versie afsluiten