Site pictogram 36.nl

EOS ICO dagen na lancering nog steeds niet live

Dagen na de officiële lancering van de EOS ICO is de munt nog steeds niet live gegaan. De software zou volgens insiders tegen grote problemen aanlopen, waardoor deze niet live kan gaan. Nadat de munt volgens Coindesk $ 4 miljard heeft opgehaald om de software te lanceren is deze nog steeds niet live.

Het heeft bijna een jaar geduurd om de EOS ICO software te creëren. Ondanks de lange aanlooptijd kent de munt geen gelukkige start. Het bedrijf dat de software gebouwd heeft had de lancering ervan overgelaten aan de community. De community zou de lancering echt van de grond moeten krijgen.

Toch zou het bedrijf zich wel nog bemoeien met de problemen met de software waar ze nu tegenaan lopen. Op zaterdag werd er bijvoorbeeld al een update uitgebracht die de problemen moest verhelpen. De reden van de update was volgens Block.One dat de software steeds bleef crashen en daardoor niet online kon.

Beleggers kunnen niet bij hun geld

Beleggers die afgelopen vrijdag bij de release wilde instappen moesten betalen met Ethereum munten. Dit hadden een groot aantal beleggers braaf gedaan. Alleen doordat de ICO niet live gegaan is blijft hun geld bevroren in het project. Ze kunnen hier pas bij als de formele release in gang gezet is. Alleen een datum en tijd voor de nieuwe release is nog steeds niet bekend gemaakt. Een groot aantal beleggers beginnen zich hierdoor nu wel zenuwachtig te maken.

Op 2 juni werden alle munten officieel bevroren tot aan de release. Er zijn door verschillende beleggers hier screenshots van gemaakt. Toch moeten we ons volgens de EOS community geen zorgen maken. Alles verloopt nog stees volgens plan alleen zijn er een paar blokkades die ze moeten overwinnen. In de komende dagen moet de ICO echt live gaan en kunnen beleggers weer bij hun geld.

Mobiele versie afsluiten