Site pictogram 36.nl

Ethereum kan de $ 1k bijna aanraken

Ethereum is hard op weg naar een nieuw record. De munt heeft de $ 1.000 inzicht. Mocht de munt de $ 1.000 bereiken dan is dit vooral een psychologische grens waar de munt overheen gaat. We weten allemaal hoe het met de Bitcoin verging nadat de $ 1.000 grens verbroken werd.

Op dit moment van schrijven staat Ethereum op een winst van 3,93%. De huidige Ethereum koers staat op $ 983. De $ 1 K lijkt nu dus echt binnen handbereik te zijn. Op de Aziatische markt wordt de munt op dit moment al boven de $ 1.000 verhandeld. Het is dus waarschijnlijk een kwestie van tijd voor de rest meegaat en het magische punt officieel bereikt wordt.

Als de Ethereum weer wat winst weet te maken kan het terugslaan in de strijd rond de tweede plek met de grootste cryptomunten. Toch lijkt de plek op dit moment nog ver weg. De totale marktwaarde ligt op $ 100 miljard voor Ethereum terwijl Ripple de afgelopen dagen hard gestegen is en zelfs op weg is naar de Bitcoin met een marktwaarde van $ 144 miljard.

Handel in Ethereum is flink toegenomen per 1 januari

Per 1 januari ging de handel in Ethereum ineens flink omhoog. Het aantal munten dat gekocht en verkocht worden steeg. Dit was al een indicatie dat de munt mogelijk binnenkort weer ging stijgen. Dit werd wel tijd want de munt stond een tijdje op een laag niveau. Nieuwe analysis tonen ook aan dat Ethereum op weg is om nieuwe records te verbreken. 2018 ging tenslotte ook het jaar van Ethereum worden.

Nieuwe analysis tonen aan dat de munt op weg is om zelfs boven de $ 1.000 uit te komen. Mogelijk gaat dit vandaag of vannacht al gebeuren. Het zou kunnen dat de Ethereum koers naar $ 1045 gaat stijgen. Het zou wel kunnen dat de munt daarna even een dipje krijgt. Dit zou kunnen ontstaan doordat een aantal beleggers hun munt met winst willen verkopen. De koers zou daardoor terug kunnen zakken naar $ 875.

Mocht de munt door opname van winst terugzakken naar $ 875 dan gaat het om een tijdelijke correctie. Analysis tonen aan dat de munt al snel weer terug zal gaan stijgen richting de $ 1050. Misschien dat Ethereum de komende dagen nog wel meer winst gaat pakken nadat de psychologische grens van $ 1.000 gehaald is.

Mobiele versie afsluiten