Site pictogram 36.nl

Ethereum bereikt nieuw dieptepunt en kan de $ 700 gaan aantikken

Terwijl alle cryptomunten op dit moment in zwaar weer zitten vallen er ook slachtoffers bij Ethereum. De munt verliest vandaag ruim 9,68% en daalt naar $ 736. Dit is het laagste punt van de munt in ruim een maand tijd. Analisten zijn zelfs bang dat de cryptomunt naar de $ 700 kan gaan duikelen.

Niet lang geleden had Ethereum nog een sterk herstel dat ervoor zorgde dat de munt uitkwam op $ 986. Het leek erop dat de munt snel de $ 1.000 weer zou gaan passeren. Maar de munt verloor al vrij snel stoom en wist niet meer terug te pakken. In plaats van stijgen besloot de munt al een aantal keren in prijs te dalen. Sinds 18 februari heeft de munt al ruim 19% in waarde verloren.

Naast het feit dat dit al slecht nieuws is zijn er nog meer problemen voor de cryptomunt te melden. Analisten zien al aankomen dat het niet gaat stoppen bij $ 736. Het zou het begin zijn voor een massale uitverkoop voor Ethereum. De munt zou kunnen dalen naar $ 700 tot $ 670.

Maandag stond Ethereum er nog uitstekend voor

Maandag was het hoogste punt deze week voor Ethereum. De munt noteerde een koers van $ 866. Al snel dook de munt onder de stijgende trendline en werd het al snel zichtbaar dat de koers verder zou gaan dalen.

Het zou goed kunnen dat de koers vandaag al eindigt op $ 700. Als dit gebeurt gaat het morgen opnieuw een zwarte dag worden voor Ethereum. De munt zou morgen dan kunnen dalen naar $ 676. Dit is het laagste punt sinds 28 december.

Alleen als de koers nu heel hard gaat stijgen richting de $ 983 zouden we weer een stijgende lijn kunnen zien. Die kans wordt heel klein geacht gezien de munt vandaag alleen nog maar in waarde daalt.

Tot nu toe lijkt Ethereum de hoge verwachtingen van 2018 nog niet echt waar te gaan maken. De munt werd bestempeld als de grote opvolger van de Bitcoin en zou zomaar eens net zoveel waard kunnen gaan worden. Helaas lijkt hier nog weinig van te lukken en worden er alleen nog maar dalingen gemeld in de afgelopen paar weken. Het lijkt ook niet dat dit snel gaat veranderen de komende tijd.

Mobiele versie afsluiten