Site pictogram 36.nl

Ethereum doorbreekt barrière van $ 300

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk heeft Ethereum weer de weg doorbroken van de $ 300. Analisten roepen al dagen dat Ethereum eraan komt en voorbij de $ 300 gaat. Alleen tot nu toe was het nog steeds niet gelukt of ging de munt er hoogstens een paar uur een dollar overheen.

Afgelopen weekend was een succesvol weekend voor alle cryptomunten. Niet alleen Bitcoin wist grote successen te boeken met een nieuw record. Ook andere munten leken mee te liften op het succes van de munt. Ethereum wist dankzij de interesse eindelijk boven de $ 300 koers uit te komen.

Nieuwe update krijgt eindelijk vorm

Ethereum lift niet alleen mee op het succes van de Bitcoin, maar ook krijgt eindelijk de hard fork update van afgelopen maand eindelijk vorm. Het werd al snel bekend dat het mislukt was om de update volledig uit te rollen. Slechts 25% maakte gebruik van de update. Het vertrouwen in Ethereum daalde direct met grote gevolgen voor de koers. In plaats van een stijging ontstond er een daling.

Maar dit weekend was er eindelijk effect te zien door de nieuwe Ethereum update. Eindelijk steeg de koers tot boven de $ 300. Het aantal transacties in de cryptomunt steeg ook. Het gevolg was dat de munt ineens een stuk meer waard is.

Analisten verwachten dat de $ 300 barrière slechts het begin is voor de munt. De update is pas net uitgerold en begint ook pas net effect te hebben. De verwachtingen zijn dat de munt mogelijk dit jaar nog in waarde kan verdubbelen vanwege de nieuwe update. Een Ethereum koers van $ 650 of zelfs $ 790 is absoluut mogelijk.

Mobiele versie afsluiten